cyBhoneR Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Bicu dobar pa cu ponuditi nekom moj acc da se igra hearthstone-a dok se ja ne vrnem na wow :) .Ako je neko zainteresovan neka mi shibne pm. Bilo bi lepo da se javi neko ko je siguran :) . Novajlije stop :) Edited November 15, 2013 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Bicu dobar pa cu ponuditi nekom moj acc da se igra hearthstone-a dok se ja ne vrnem na wow :) .Ako je neko zainteresovan neka mi shibne pm. Bilo bi lepo da se javi neko ko je siguran :) . Novajlije stop :) Jesi li siguran da to uopste moze? Posto je verovatno upitanju isti b-net nalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Jesi li siguran da to uopste moze? Posto je verovatno upitanju isti b-net nalog. Planira i da da ceo akaunt na koriscenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts