nikbgd Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 wz111-146819 dmg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 e50, prva partija sa 10.5 topom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 nisam igrao t34 dugo i zaboravih koliko jebeno para zaradjuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 jebeni tomato vikend nubovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) e50 Probao t49 da se ramuje na mene. Edited August 30, 2015 by DzoniAndj@ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Dajte neki neuspeh, mene sramota da kacim svoje uspehe kad vidim ove vase shotove :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 pa neuspesi su ovi porazi sa 4-5k dmga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) Kad smo vec kod neuspeha, zajebao sam te Dule, E100, mapa Live Oaks, u gradu smo samo ja, JPz E100 i WT E100 i jedan skaut. Pogledajte rezultat, samo smo nas trojica napravili 9 ubistava, drugi niko nista, pritom smo bili sami u gradu protiv 7 tenkova, T9-10. Da ne pricam ove cifre koliko dmg i blocked :( Uspeo sam misiju, ali mi treba isto to samo i da pobedim posto me mrzi da igram arty. Edited August 31, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Da li je to za HTC-a misija ili mi se pricinjava ? :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Jeste misija za HTC, sto je najgore jedna od sledecih borbi imao 7100 blocked dmg, potpuno slucajno, moji me ostavili skoro samog, ja se povlacio i sve dingovalo. I pobedimo, sve ok, samo sam zaboravio da ukljucim "improve result" :( Ali dobro, bice jos borbi u E100 :) Koliko sam skontao za misije je najbitnije je da se odabere dobar tenk, tipa za ovu ti treba 8k dmg+blocked+received. Sam E100 ima vec 2700HP, dakle treba ti otprilike toliko blocked+dmg, sto realno nije problem, samo treba malo da se namesti partija. Naravno da imam Mausa bi islo lakse :) A moram ove poslednje da ispunim i secondary jer ne zelim da igram arty. Za mediuma mi isto ostalo samo poslednja, 2000 dmg na TD, i namesti mi se neki WT e100 kao retard, isibam ga, i krenem na Focha koji je sa strane, ali sam bio previse zeljan, roknem jednom i bukvalno me jedan hitac delio od 2k dmg, ali kao retard krenem napred i on me rokne... Mada sad jurim poslednji top na Type 61, on ima 390 alpha tako da je lakse napraviti to s manje hitaca, jbg to mi je top tier medium trenutno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Meni je 15-a misija za htc bila sa Mausom 16k blocked :DMogao sam samo sa time da predjem, ali ja sam odlucio da budem i stetocina :DTo je bilo pre nego sto je mrhe otisao u Kinu, smejao se na team spiku, protivnicki maus me je gadjao pola partije :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Konacno da se pohvalim i jednom valjanom :) T-43 rulz, doduse interesantno da smo dvojica zavrsili s top gun medaljom sto samo govori o tome da za sjajnu partiju moras imati i krs tim :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 lep pocetak misije, ne mogu da verujem koji su ljudi debili, vodimo 8-5 i imamo duplo veci HP pool i izgube na kraju 20150901_2256_japan-ST_B1_44_north_america.wotreplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Pojma nisam imao da mogu da se uzmu dve top gun medalje u jednoj partiji :) Mislim da se pre (ko zna u kom patchu) delila samo jedna :)Elem, igram kao idiot dobar deo dana, partije su mi vise za kukanje nego za pohvalu, ali sam uradio i ovo: Replay Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 (edited) ja zadovoljan novim japancima :D Edited September 2, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 (edited) Deluje da su ovog T110E5 bas lepo preradili u HD, 39 pogodaka, LOL :)Edit, da dodam jednu koja je dosta pogodovala za misiju, malo manje od 6k dmg. Edited September 3, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Konacno da se pohvalim i jednom valjanom :) T-43 rulz, doduse interesantno da smo dvojica zavrsili s top gun medaljom sto samo govori o tome da za sjajnu partiju moras imati i krs tim :)Taj t43 je bas cudan tenk. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 sabija nekad ovaj chi nu kai:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 1 vs 29. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Kako dere KV-2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 wz 111-14 6200 dmg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Tigar p. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyBhoneR Posted September 13, 2015 Popular Post Report Share Posted September 13, 2015 Ajde i ja nobina da se malo pohvalim.Nije nista posebno ali trudim se :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 12/12 124k kesa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 t34 car, mislim da mi je 120k kesa sa njim rekord:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts