Lex Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 PC verzija - 3500 dinara Ostala su još dva keya. Pošto je i lakše i brže 3 DVD-a menjati kad zatreba, nego skidati 24 giga preko neta, mogu da obezbedim i diskove (ali ne i kutiju). :) PM za dalje informacije i dogovor o preuzimanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Vidim, idu ti oglasi od ruke, svaki dan ih postavljaš, vrlo informativno :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Lexe, rezervisi meni to ako nije prodato, uzimace drugar ,javi mi detalje na pm oko primopredaje Ako je za PC naravno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Vidim, idu ti oglasi od ruke, svaki dan ih postavljaš, vrlo informativno :) Ima igra, ima cena. Sve ostalo na PM. :) Lexe, rezervisi meni to ako nije prodato, uzimace drugar ,javi mi detalje na pm oko primopredaje Ako je za PC naravno :D Ok. Ne piše da je PC, ali ko još prodaje PS3 verziju za 3500 dinara dan pre izlaska igre? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Da ti donesem danas u HQ, a ti budi tamo sa parama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 ВАЖИ! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Ima još par komada, nemojte da se stidite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Znam da je ovo skoro bump, ali oprostite, pošto je bitna informacija - Obezbedio sam diskove i za one koji uzmu samo key. Ipak je i lakše i brže 3 DVD-a menjati kad zatreba, nego skidati 24 giga preko neta. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Osim ako vise nemate dvd uredjaj kao vecina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Е јел има негде да се погледа колико је захтевна игрица? И јел ради онлајн играње? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Radi online igranje, što ne bi radilo? Mada možda nisam razumeo tvoje pitanje. Meni šljaka na Core 2 Quad, 3GB RAM i 8800GT, ali se jako dugo učitava (iako imam SSD) i dok on "ne baferuje" šta god na mapi hoće da seče dosta (čak i tokom partije dok "ne overiš sve teksture" da tako kažemo). Sa druge strane na core i5 3570, 8GB RAM i Radeon 6800 sve šljaka kao podmazano. Pa eto, ako ti je komp negde između, imaš sreće :) I plus imaš topic ovde - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234929196 gde ljudi pišu šta na kojoj konfiguraciji i kako radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 до јаја! Лекс како могу доћи до једног примерка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Osim ako vise nemate dvd uredjaj kao vecina :) Pazi, ja sam dva puta došao do 91% instalacije preko neta i tu krene da baguje (win8, našao sam još ljudi sa istim problemom). Pa sam na kraju odradio sve preko diskova. Tako da spasla me je ta relikvija prošlosti zvana DVD uređaj. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Ne kažem, ja sam u HQ svakako instalirao s DVD-ja jer tu imam drajv i sve je prošlo kako treba a i taman sam proverio da li DVD radi :)) Sa druge strane, kod kuće sam sve svukao sa neta, stavio ujutru pre posla, on napisao da mu treba 10 sati za DL, kad sam se vratio sve je bilo kako treba, skinuto i spremno za rad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 Bump. Ostala su mi još dva keya. Ostale informacije u prvom postu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Samo da dam coveku plus :D I da pitam hoce li nabavljati ovako povoljno i premium dodatak? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 е да плус и од мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts