Jump to content

Football Manager 2013

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

jel igra neko ovo josh? ja sam napravio dobru ekipu od regena, sa zvezdom, poslednji put sam stigao najdalje u champions league, izgubio od reala u 1/4 finala

najbolji igrac atm 

1zxpifc.jpg

mijailovica sam prodao za 17.5 mil, a za ovog su mi nudili 30 :o

inace atm sam na pocetku sezone 2018/19

Igram ja sa Zvezdom :) Prva sezona prosao grupe LE gde me je izbacio Inter i osvojio ligu. Doveo Mrdju odmah na pocetku za 230k i spakovao 34 u sezoni.

Druge sezone usao u LS prosao grupu i izbacio me Bajern odmah, isto osvojio titulu. Doveo sam u drugoj Marka van Pantelara za dzabe koji je sipao sve do 37 na 36 tekmi, dok su mi Kasalica i Lazovic imali neverovatnih 63 asistencija zajedno. Kas. (24), Laz. (39), stim sto je Kasalica dao i 17 golova.

Uglavnom sada igram trecu sezonu, gde sam usao u LS, bio treci u grupi sa Sitijem, Portom i Ajaksom, (isto bodova kao drugi Porto). Izbacio sam Valensiju u 1/16 LE 4-2, u 1/8 Romu na penale, u 1/4 Sosijedad na produzetke (gol u gostima) i sada igram 1/2 sa Lilom. U ligi sam trenutno treci gde mi Partizan bezi 2 boda, ali imam 3 tekme manje. Doveo Vujadina Savica, Marka Milinkovica, vratio Maksimovica, i doveo jos neka 2 sasvim ok regena, dok su na putu jos 4 regena i Halilovic za dzabe iz Dinama.

btw, ne igras valjda sa tim difolt skinom? :D

Edited by agrsv

• 4 weeks later...