SteXmaN Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Izasla je prva epizoda igre (The Wolf Among Us:Episode 1 - Faith) koju su pravili likići iz TellTale Gamesa-a poznati po Walking Dead serijalu koji je oduševio bukvalno sve. Igra je mehanički slična WD ali setting mi je nekako bolji a i sami likovi.Kompletno mišljenje kad je završim,trenutno critic score na metacriticu je 84 a user 93. Eo review,Kevin Van Ord dominira kao i uvek. Review ima "blagih" spoilera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 Prva epizoda je sjajna.Priča,likovi,muzika,dialog,cell-shaded grafika koja ovog puta izgleda sa klasu bolje. Skoro svaki izbor dialoga ima odredjenu posledicu u priči a i odnos sa likovima,isto kao u WD. 9/10 za prvu epizodu,nadam se da će ostale biti istog kvaliteta i malo duže. Na kraju epizode pojaviće se tabela i po procentima prikazuje sta su ljudi izabrali u odlučujućim choice&consequence momentima.U svim sam išao kao i većina sem u zadnjem izboru,videćemo šta će biti. Nadam se,ili barem ima u planu,da neko ovde ovo igra,anyone? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Odigrao sam je, uradiću sad opis za novi plej. Generalno je sve sjajno, osim što je baš prekratka, vreme igranja se meri minutima, a ne satima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 2-3 sata,kao film da se pogleda ali stvarno bio sam sucked in ta 2 sata. Koga izabra na kraju woodsman ili fat dude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Kao i većina ;) Mogao bi da odigram opet, ali da ne biram obvijus izbore kao što sam sad uglavnom birao. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 carski trejler, a Angel u pozadini mi itekako dize pisicu =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 (edited) Fenomenalna igra, osecao sam se kao da ucestvujem u noar filmu :D Uvek sumljajte na Jack-a ili Bluebearda. Izasla je i druga epizoda... ali nema je jos za mac-a :( Edited February 7, 2014 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epic Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 dobra je 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Odlicna treca epizoda, poslednja scena je brutalno dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts