Popular Post Mare Posted September 28, 2013 Popular Post Report Share Posted September 28, 2013 Pozdrav drugari, želim da vas obavestim da sam počeo da streamujem, svakodnevno na twitchu. Stream možete pogledati http://www.twitch.tv/cat4km. Danas streamujem dosta clanwarova protiv poznatih timova i igraću mid. Više informacija ću postaviti u toku dana. Molio bih vas takođe da uradite follow na twitch kanalu i na twitteru: @Cat4KM gde možete videti notifikacije kad god streamujem. Hvala unapred! 3 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 http://assets.diylol.com/hfs/d9d/2fa/811/resized/joseph-ducreux-meme-generator-attention-whore-c9e70b.jpg gl hf, kolko treba za strim uploada? znam da sam citao nesto oko pola megabajta ili tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 28, 2013 Author Report Share Posted September 28, 2013 Nisam baš siguran... Ali za dobar stream, tj. dobru rezoluciju treba 2mbit-a uploada, i to je samo ono što program koji streamuje koristi pa na to dodaješ još sigurno 1 mbit da bi mogao da igraš igricu, e sad ne znam da li to baš tako funkcioniše, ali ima dosta po netu da se nađe o streamovanju. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Crew Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 nije tolko do neta,do racunara je najvise,upload mozes od 400kbs-800kbs dosta je,a pc quadcore itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 sa kojim netom ti strimujes ako nije tajna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 28, 2013 Author Report Share Posted September 28, 2013 24/12 targo telekom, osnovni paket, bitrate mi je 2048 kbps Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 odjednom mi mojih 8/2 deluje smesno :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 odjednom mi mojih 8/2 deluje smesno :))) hahahahahahahhaa i mojih 4/0.5 :D comp imam zmaja quad core sve u fulu, samo net :) a znam cat da ima po netu, trazio sam ja to odavno i citao nego reko kontam ti si skorije gledao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Ajde maxo sredi taj stream da mogu da pocnem da te pratim napokon :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 hahahahahahahhaa i mojih 4/0.5 :D comp imam zmaja quad core sve u fulu, samo net :) a znam cat da ima po netu, trazio sam ja to odavno i citao nego reko kontam ti si skorije gledao :) Maxo, pokušao sam sa quad coreom i nisam mogao stream, mislim mogao sam, ali je bilo neigrivo, seklo je na streamu, a u igrici sam imao 20 fps-a, čisto da znaš. možda ako se smanji kvalitet ili nešto po podešavanjima, ali ja nisam uspeo... Za igranje dote je više nego ok quad, ali za stream mislim da nije. Za streamovanje dote je najbitniji proc, i kao preporuke su i5 ili i7 za HD, ja koristim i3 sa malo osakaćenom rezolucijom i radi ok ingame. streamujem sa i3 na 3100mhz 6gb ram-a na 1600mhz nvidia 560gtx Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Intel q9400 Radeon 6850 8gb 1600MHz rama 1440*900 Max bitrate 1000kb/s 20/1.5 dl/ul Streamovao sam ortaku dok je bio u inostranstvu, kaže da je bilo odlično. Malo se poveća ping u doti, a fps mi je oko 50 onda, al' radi ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Stream je up trenutno btw http://www.twitch.tv/cat4km mm dota, posle 16 cu pikati cw-ove Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 pc nije problem cat :) imam amd ekvivalent i7 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 ne gledajte mareta, nema pojma dote Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Nema HD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Nema trenutno, treba malo da nabudzim komp za to. :) Stream je up trenutno http://www.twitch.tv/cat4km. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Stream je up, scrimmujemo, igram offlane http://www.twitch.tv/cat4km. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Upravo poceo stream, sa web kamerom i mic-om, EEDL i pub ;) http://www.twitch.tv/cat4km Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Jako laguje, ne mogu da uzivam u tvojim potezima :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Live opet :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Stream je up, pikam malo MM sa Viktorom i ostalim drugarima :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 (edited) ^ ako si Viktora nazvao drugarom, ja nemam reci... ne gledajte strim, ne vredi... Edited December 6, 2013 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Stream je up, pikam do 16h otprilike, do meca vs next.kz-a ili praca Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 a da se javis drugarima, to nista a? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 @Next.Kz game, bice regame zbog cega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts