Atomic Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 +1 za srpsku u 70. bloku, baš sočna i fina pica. Terminator u Enjubu u 45. mi je isto gotivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Astora, mislim da te mendzi poziva da dodjes u BG da odete na pivce lagano, pa onda da ti pokaze de je najbolja pica u Beogradu, posto je tamo pica smece de si ti rekao Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Astora, mislim da te mendzi poziva da dodjes u BG da odete na pivce lagano, pa onda da ti pokaze de je najbolja pica u Beogradu, posto je tamo pica smece de si ti rekao U pola noci za njega ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Pica na drva prekoputa masinca , za 100 dinara bolje nego bilo sta drugo u gradu. Kli , kli nije los U karibiku jos samo sladoled ostao dobar. inace sa donesi.rs restortan Napoli me nikad nije zajebao i uvek sam dobijao toplu svezu i ukusnu picu iako sam cekao ponekad i do 45 min tako da sve pohvale i za njih ! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 nije na parce, ali sto kaze gruja mafiozo u pomodoru je haos... i boskajola u campo de fioriju :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Ludi Padarajz - Drzi Nigrutin, tj. njegov cale, pice su predobre. E sad to je u Kotezu pa ko se zadene tu obavezno nek' overi! Takodje prave i odlicne sendvice Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts