toma Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 izgleda da radim nešto loše pa bih hteo da znam šta. dakle, kada dobijem kod za embedovanje i onda ga unesem reply polje dobijem nešto ovako umesto vizualnog prikaza albuma: <iframe class="imgur-album" width="100%" height="550" frameborder="0" src="http://imgur.com/a/nGwbZ/embed"></iframe> rekao bih da forum ne prepoznaje kod, ali činjenica da je do sad uspešno postovano puno albuma mi kaže da ja nešto radim loše. bilo bi kul kad bi se javio neko ko zna o čemu se radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Rokneš samo link, automaCki forum prepozna, kao što ti je Pobednik demonstrirao. Jedina izmena je što se nekada događa da za taj embed imgur doda specijalni karakter i posle toga još poneko slovo (a nekad i samo karakter) pa ti samo obrišeš to, jer ume da zabaguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 6, 2013 Author Report Share Posted September 6, 2013 (edited) okej, da probam edit: radi. neo, lucky, hvala na pomoci Edited September 6, 2013 by toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 drugim rečima, ne uzimaš imgurov embed link koji ti on nudi tamo već samo url albuma. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts