SteXmaN Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Odigrao sam 10ak utakmica. Za sad mogu da kazem da je dosta sporija kretnja pri prijemi i vodjenju lopte i to je nesto sto mi se trenutno ne dopada previse. E sad, videcemo kad odigram jos malo, pa dok vidim da li je samo navika u pitanju ili zaista ovog puta sporo. Takodje, sudije mi se ne svidjaju jer dele zute kartone sakom i kapom... Ostalo je sve sjajno, Fifa14 na viiiiisokom nivou! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 meni je ovaj novi PES toliko odvratan, da sam skinuo Fifu za PS3 da isprobam. Ako je i Fifa sranje, igrace se samo NBA 2K14 i naravno NBA Jam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 odigrao sam 20ak utakmica do sad, prilicno sam zadovoljan. nije mi jasno zasto nisu ubacili nasu repku Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 jer smo slepci Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Moram da napisem da se nakon 12-13 godina igranja pesa, ove godine bez imalo dvoumljenja okrecem fifi 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Sad josh samo da ne kvitujesh pre nego shto odigrash jedno 30tekmi, koliko ti treba da nauchish da hodash i toeto! o. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Nisam tako los, fudbal je ipak fudbal :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ma ne mislim da si losh nego su promenili vodjenje i prenos lopte u odnosu na proshlu fifu, kapiram da je shok josh veci ako sad predjesh sa pesa na fifu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) meni se cinila sporija u odnosu na 13, al sinoc sam igrao par meceva protiv dobrih protivnika. i mislim da su vecina utakmica bile dinamicnije nego u fifi 13. Edited October 4, 2013 by Pobednik- Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 jedite govna ja jos cekam narodnu :( original jos ni u planu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 kakav je situacija sto se tice verzije igre za ps3 i pc? da li se razlikuju kao sto se pes razlikuje ili? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 jok,iste verzije . samo ce drugacije biti verzije igre za najnovije konzole xbox one & ps4 u novembru. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Moram da napisem da se nakon 12-13 godina igranja pesa, ove godine bez imalo dvoumljenja okrecem fifi ja moram da priznam isto, igracu fifu, isprobao sam je na PS3, i mnogo je bolja od PES-a ove godine Neki savet za odbranu? Igram na World Class tezini, i koliko sam primetio posle 5-6 tekmi, drzanje pass buttona ga samo prati oko lopte, shoot je tackle, ali me komp u ogromnom broju slucajeva prejebe :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Evo ti nesto otprilike sta bi trebao procitate ukoliko te ne mrzi http://fifaexpert.co.uk/archived-tips/fifa-13-tips/fifa-13-defending-guide/ Znaci samo strpljenje i bez previse drndanja tackle dugmeta, kada drzis da ga prati ujedno drzi i na koju stranu mislis da ce ici bolje se postavlja tj vise na tu stranu(ili ja sam prso pa sam to utripovao tokom igranja milion partija 13ice). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Pokusaj da se ne zaleces mnogo, vec povlaci igrace prema svom golu. Sto vise koristi promenu igraca, odnosno pokusavaj da pomeris igraca koji nije najblizi lopti i da preseces eventualan pas ili da zatvoris prostor iza svog igraca koji moze da ispadne iz igre. Tako nekako... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 thx na tipovima, isprobacu danas-sutra kad ugrabim vreme :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 i pametnije je braniti prostor, nego fokusirati se na igraca sa loptom. blagi pritisak, ali sto kaze lesko, sto cesce menjanje igraca i pokrivanje prostora. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 otprilike kao i u pesu do sada :) jedino sto me sada povlaci previse ovaj tackle na kocku (znam da nije kocka!) koji je novitet za mene potpuni i nekad ga ispritiskam kao potpuni debil i ispadne mi igrac. tada udarim sebi mental slap da bih se iskulirao i nastavio da igram strpljivo odbranu, navici cu se vec vremenom za sada imam nekih 15ak sati odigranih na ps3 i mogu reci da se nisam apsolutno nijednom iznervirao, dok sam vec nakon pola sata pes-a svaki put bio na ivici sloga. jedina stvar koju sam primetio je relativno izbagovan lob pass (?!), deluje mi da je bas overpowered cesto. protivnicki odbrambeni igraci koji su uz napadaca kome je upucen pas prelako ispadnu, ali nisam siguran da li je to do mojih protivnika koji fejluju odbranu, a nisu dovoljno koristili lob pass da bih video kod sebe Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 čini mi de da tako do sada u PES-u nije bilo, pričam za odbranu. Naime, ako držiš pass button, tj x na PS3 on će krenuti na igrača i pokušaće tackle-om da mu uzme loptu. Dok držanje pass buttona u FIFI će samo da prati igrača i da drži odstojanje od njega, kada je defanzivac ispred lopte Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 dobro, to jeste, ali stvar je u tome da ni u jednom ni u drugom fudbalu ne mozes da igras kvalitetnu odbranu samo koristeci r1 + x Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 nadjose lek za fifu, to teh downloadmobile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 dobro, to jeste, ali stvar je u tome da ni u jednom ni u drugom fudbalu ne mozes da igras kvalitetnu odbranu samo koristeci r1 + x normalno, ne igra se tako, ali npr u PES-u ako promeniš sa jednog na drugog igrača, pa onda ako je on blizu onoga sa loptom, pritisneš x, možeš poprilično dobar presing da izvršiš i da udješ u duel. Dok će u Fifi on samo prići igraču i držati rastojanje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Ako hoces da promenis to promeni iz tactical defending u legacy, ali te upozoravam da je jednom kad se naviknes na tactical bolje da se ne vracas na to govno :D Legacy defending ti je odbrana kao u pesu i starim fifama, to se podesava kad udjes podesavanja za kontroler poslednja stavka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 what trn said. tactical defending je tezi, ali mnogo vise pruza kad ga masterujes Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts