manager Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 katic je bio povredjen, koliko sam skapirao, kao i markovic.. svaka cast momcima, vidi se da daju vise protiv repki koje su na papiru jace... motivacija je cudo... steta sto ne mozemo na hrvate u 1/4 finalu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 ПУНИМРТВАЦРНАЧКАГОВНАЈЕБИ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Finale Srbija - Hrvatska :) i naravno mi osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 rekli su da katic nije bio povredjen, jel ima neka potvrda toga mendzi ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Ne moze, Hrvati moraju da ispadnu najdalje u 1/2 finalu, a ako i doguraju dotle, moraju da izgube da ne osvoje medalju :)hrvate smo izbegli, ali to nikada ne volim... treba ih saseci cim pomisle da ce ikada osvojiti medalju... a za to smo mi idealni... ko sidje sa postolja, ne vraca se tako lako... Nisam gledao kalkulacije, ja bih samo voleo da ne igramo vs njih odmah jer ih ima pun k tamo i bila bi paklena atmosfera. Bilo bi najjace u 1/2 finalu da ih sretnemo pa da sabijemo Spaniju u finalu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) ja uopshte nisam siguran da ce hrvati da dobiju grke... + ni da ce shpanci da puste italijane ali i ako ih puste karacemo ih *edit* 99% idemo na italijane Edited September 16, 2013 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) Ne moze, Hrvati moraju da ispadnu najdalje u 1/2 finalu, a ako i doguraju dotle, moraju da izgube da ne osvoje medalju :) Nisam gledao kalkulacije, ja bih samo voleo da ne igramo vs njih odmah jer ih ima pun k tamo i bila bi paklena atmosfera. Bilo bi najjace u 1/2 finalu da ih sretnemo pa da sabijemo Spaniju u finalu :) Тако је ! Највећа посета хрвата је била у првој групи док су играли ! Што су ближи медаљи то им подршка навијача опада !!:)) Верујем да ако стигну до финала неће их бити више од 20 ! Edited September 16, 2013 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Ovaj Bogdanovic u Hrvatskoj sabija igricu! Oni ce na kraju biti 'ladno prvi u svojoj grupi... Mislim da je sada jasno da ce nas protivnik u 1/4 finalu biti ekipa koja izgubi u mecu Spanija - Italija. Kao bih vise voleo da to budu Italijani, ali nekako verujem da bi mogli da dobijemo i furiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 тешко да ће Хрвати бити први у групи :Dтј. тешко да Словенци неће победити Финце :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 sad Španci mogu da se kockaju. Da li bi pre da izgube, pa onda da idu na nas, i ako nas prođu u polufinalu na Sloveniju (jer cenim da će Slovenija da dobije Francusku) ili će na Litvaniju pa onda na Hrvatsku. Mislim da im je ova varijanta mnogo bolja, ne da bi izbegli nas, već Slovence. <edit> Vanja, Hrvati su dobili, već su prvi u grupi, jer su u međusobnom dobili Slovence i imaju samo 1 poraz u obe faze. </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 да јеботе, забаговао сам...а ако Шпанци и Словенци добију? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Španci imaju dva poraza, Hrvati i Slovenci po jedan za sada. Onda bi poredak bio 1. Hrvatska 2. Slovenija 3. Španija 4. Italija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 16, 2013 Author Report Share Posted September 16, 2013 fejlujes vanja :D spanci imaju 2 2, slovenci 3 1 zna se da je druga slovenija i prva spanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Zna li ko imena ova dva "komentatora" na hrt protiv grka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Ko ce bolje glumiti zelju za pobedom na sledecm mecu, cergari ili zabarska govna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 тешко да ће Хрвати бити први у групи :D тј. тешко да Словенци неће победити Финце :) hrvati su dobili slovence... hrvati su prvi, ako sam ja dobro skapirao pravila... :DKo ce bolje glumiti zelju za pobedom na sledecm mecu, cergari ili zabarska govna ? ja mislim da niko normalan ne bi voleo da igra protiv srbije u kosarci... da sam spanac, nikako ne bih voleo to da mi se desi... cak mislim da su grci namerno izgubili, zato sto bi u 1/4 finalu isli na nas, a to bi im bio samo jedan kompleks vise u zivotu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) Bogdanovic resio utakmicu. Mislim da Spanci nece kalkulisati i da ce dobiti :) Edited September 16, 2013 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 "sala je milane, jebo ga ti" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Skontao sam odmah i editovao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 http://db.tt/jaX05v2F Sad gledam, svakako ce Spanija juriti da izbegne i nas i Sloveniju/Francusku, mada nije da im se dobro pise protiv Litvanije, ali ako prodju njih, lako ce do finala jer stvarno mislim da Ukrajina i Ujkanija nemaju sta da traze vs njih. A u gornjem delu zreba je ekipa. Osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 E do kurca :(... Kao najbolji suter im promasuje 2 bacanja na 9 sec do kraja na +2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 glupi spanci... ostali bez medalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Uf, posle ovoga tek treba da ih napunimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 To Sarmo, samo hrabro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) ko vas jebo godinama, jebace vas opet... Edited September 16, 2013 by Sarma 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts