Jump to content

Underrail Alpha


Frubi

Recommended Posts

Био топик још пре неку годину кад је изашао демо. Боље и да није јер га попљуваљше а да га нису нешто ни играли.  Претпостављам зато што се ради о надљудском напору ентузијазму и посвећености једног човека. И још нашег. Неопростиво

.

Демо иначе био ОК  и сасвим олдскул уз једну крупну ману и једну џиновску. Ову другу је приметио свако ко је играо игру и писали су му о томе на његовом форуму ал он није капирао о чему се ради. Ако то није исправио игру ће му прећи само људи са чвршћим живцима и од мене,  значи нико. Наиме кад приђеш ивици зоне оној означеној ивици не учитава ти се мени као у Фолауту из кога изабереш зону по жељи а прескачеш оне које си већ прешао. Не, овде можеш да пређеш само у суседну па пешке штрапац на други крај до следеће. Па онда опет назад кроз зоне да добијеш награду за обављени задатак.


Идеја атмосфера имају дозу оригиналности и дискретно те у увлаче у свет подземне пруге. Демо је давао могућност да се прича развије или у правцу пост апокалипсе или у правцу научне фантастике. Лик је имао и псионичке могућности па би игру  могли да сваре и љубитељи магије.

Изгледа да коначна игрица није много већа од демоа. Имал где да се нађе.

Edited by ZOKI
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...