xeleNte Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Konstantno mi pada fps, fazon 4 minuta radi kako treba onda 1 minut padne fps na 10 ne znam de se nalazim taj minut klikcem ko budala na kulu :D reinstalirao sam i windows i dotu i opet isto. Ne znam vise sta bi moglo da bude, jel neko ima bilo kakvu pomoc da pokusam? Kontam da mi se mozda pregrejava kompjuter al ne znam kako to da proverim, da ne kupujem kuler za bezveze. POMOC plzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 koji miš imaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 /summon mendzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 A možda imaš neki program koji kreće da radi nešto u pozadini? Pošto ako ti se "odbaguje" dota pa malo šljaka ok pa opet krene da seče, ne deluje mi da je pregrevanje, mada samo "gađam". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeleNte Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 Ma imam i neki game booster sto ukljucim pre dote, pa to valjda treba da pogasi sve nepotrebne stvari, ne znam vise sta da mu radim.Moguce da je jednostavno vreme za novi komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 matori, vrucine su, verovatno grafa malo jebe... meni se to slicno desavalo na staroj 8600gts, i onda sam pogledao grafu i video da joj je otpao kuler :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeleNte Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 Pa to i ja mislim, mada sam je kupio u neko skorije vreme 6-7 meseci, moracu da probam prvo sa ventilatorom ogromnim :D pa ako bude radilo videcu da nabacim par kulera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihajlo992 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Zna li neko na kojim je podesavanjima dota u kgb u posto mnogo dobro izgleda imam bas jak komp al nije dota ko u kgb u ili je mozda zbog njihovih monitora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Ban 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Pa idi do kgb- i vidi u settingsu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts