Dominus_Pb Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Jel se ja tripujem ili je mogao da se kupi i aegis? Koliko je kostao seca li se neko :), meni neka cifra od 12000 golda prolazi kroz glavu, al to mi nesto mnogo :) Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Dada sklapao se od plate mora i davao je pasivno bladmail20% ako nisam pobrko loncice:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 da, mogao je da se kupi.. ali nije bio bas toliko golda. imao je 3 charga kolko se secam :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Isceprkah ovo na netu Platemail+Planeswalker Cloak+ Recipe Gave u 12 (?) armor, 35% magic reduction, and 3 charges of reinc a kostao oko 4500 (promasio sam samo 3 puta, al ona gore cifra je realnija :)) Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 trebao je i ring of regen ranije, i imao je 10hp/s. U sustini, hood sa armorom i revajvom Dada sklapao se od plate mora i davao je pasivno bladmail20% ako nisam pobrko loncice:) jok, takav je bio blademail, nisi morao da ga aktiviras, ali je vracao samo 20%, ali si mogao vise njih da nastakujes Uzgred, da li se neko seca starog linkensa koji je reflektovao spellove? :) I onda se desi da dodje nerub, i krene da ti baci impale, ali linken, posto nema nikakvu animaciju, odradi njemu impale pre nego sto nerub uspe da baci :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 jaoooj sad se secam tog blademaila. tad je i nerub imao pasivno 40% dmg reflekta u trecoj magiji. uzmes mu jos 2-3 blademaila i PA se 1 shotuje kad god crituje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Zaboravih ko je beše u Deusu uzeo na maidenki 6 ringova, i mislio da neće umreti :D Zna sigurno Igor :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 sad kad rece 6 ringova, jel se seca neko onih soul ringova ili kako su se vec zvali, tad su ih pravili za sve heroje... tipa po 3,4 komada i za kerije i za suportove (premda nije ni bilo suport igre tada :D ) , davali su dmg, statse i hpe regen, stakovali se naravno. jedini item koji se pravio jedno vreme, pored bootsa! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 jaoooj sad se secam tog blademaila. tad je i nerub imao pasivno 40% dmg reflekta u trecoj magiji. uzmes mu jos 2-3 blademaila i PA se 1 shotuje kad god crituje :D hahahaha,podsetio si me sjajnih dana iz igraonice kada sam mucio drugara sa centaurom,nastackovo bih pun inventory blademailova da mu se bukvalno nije isplatilo da me udara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 jaoooj sad se secam tog blademaila. tad je i nerub imao pasivno 40% dmg reflekta u trecoj magiji. uzmes mu jos 2-3 blademaila i PA se 1 shotuje kad god crituje :D Pazi kad je isto i danas samo trebas da upalis bodlje u pravom trenutku:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts