babaphet Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 http://i.imgur.com/h8uNH.png stupid americans ..xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 ne znam sto je smesno, dobar je necro support, nema tu sta da se doda, ali su kinezi igrali nekroa do skoro kao poziciju 1 (hard keri), i to jako dobro funkcionise. il to, il sam sad ja ispao glup sto sam predpostavio da ljudi predpostavljaju da nekro treba da bude uvek support :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 добар је супорт некрофил. Мислим да сам само једаред правио неки кери билд, али скоро увек играм супорта са њим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 odlican je, nema tu spora, samo je pitanje retardirano, kao i cela ta postavka. nekro je odlican i keri i support, tako da tih 90 kusur posto amera nije moglo da ogovori pogresno. da je pitanje bilo da li je veno keri ili support, pa da su se ameri zaleteli na keri zato sto je agi, onda bi bilo ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Nije necro bas carry, nesto izmedju utility i semi carry-ja, zavisno od ostatka tima, jedino ako ga nafiduju 15-0 u prvih 20 minuta, tad je carry :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 naravno, i ja ga vise volim kao supporta, ali opet ponavljam, kinezi su ga igrali ko sto igraju antimagea, farmuje 3lane, i onda nastavlja solo farm dok ne skupi 2-3 tank itema i onda vise ne moze da crkne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 a i veno moze da bude keri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 moze, naravno :) svaki heroj moze da bude i suport i keri, ali ovde se valjda misli na ocigledan izbor uloge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) Pa ono, kontam da se ne misli na pubu. Na pubu svaki heroj moze da bude support i svaki heroj moze da bude carry. A nesto sumnjam da se u pro gejmovima Necro igra kao support kada mozes da uzmes toliko boljih supportova (rubick, shadow demon, bane, visage, nyx to name a few) koji imaju neki kill potencijal u early gejmu za razliku od necro kome treba dosta itema da sto duze pozivi u fajtu kako bi samom svojom pojavom naneo sto vise damage-a i nahilovao svoje za milion helta u toku timfajta. Skoro su ga Sylar i XBOCT igrali u nekim pro mecevima. Edited July 30, 2013 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 30, 2013 Author Report Share Posted July 30, 2013 (edited) ja sam za to da je bolji keri.. obicno je oldskul bild. radiajcija,bladstoun,hart i fejz buc.. ja glasam za kerija.. Edited July 30, 2013 by bulbasaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 heh, radijacija old skul :))) radijacija je nju skul! pre nekroa je undying imao heartstopper auru, pa se njemu pravila radijacija u pubu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 30, 2013 Author Report Share Posted July 30, 2013 nisam toliko old skul xD recimo da sam oldskul toliko od kada je jedini hiler bio cm sa 4 flaska.. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Dagon + ult = Nuker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 ^Legit answer. Mnogo cudno sklepan eroj. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 heh, radijacija old skul :))) radijacija je nju skul! pre nekroa je undying imao heartstopper auru, pa se njemu pravila radijacija u pubu :P LOLNUB undying nije ni postojao kada je nekro imao hartstoper :)a radijacija se budzila posto je sadist bio imba ranije :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 ja kad sam poceo da igram dotu, 2007/8 ne mogu se setim tacno, undying je furao auru, a nekro ne mogu se setim sta je imao. i tako je bilo fazon bar godinu dana, pa su onda promenili unda skroz, sta je bese pre imao, nije imao tombstone nego je summonovo 2/3/4/5 zombija, to je valjda bila prva? i ulti mu je bilo nesto drugo. Pre tih godina ne znam sta se desavalo, ali sam predpostavio da nisu 2 puta menjali auru! nekro>und>nekro, bilo mi nelogicno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 veruj mi, jesu :D necro je jedno vreme imao dammage reduction auru, bas kad je izasao andajing :))) ipak je to ajsfrog :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 истинита прича Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts