stefanm Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Okacene na Twitteru startne postave : TEAM NEWS MCFC : Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany , Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Negredo, Navas. Confirmed LFC team news : Mignolet, Cissokho, Skrtel, Sakho, Johnson, Lucas, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez. :) Edited December 26, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 Колко се марменисао Арсенал са машењем шанси у првом, само чиста срећа их је спасила... Срећа у смислу да ови нису дали још један гол на 1-0, а могли су лагано и онај лол први гол Волкота.Али свакако су били далеко боља екипа, али оно марменисање (које невероватно подсећа на Арсенал из претходних сезона)... плс нвр аген, плс стахп арси дат Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 NE VERUJEM STA SUDI ALOOOOOOOOOOOO MATER MRTVU U PICKU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Aj da je bio u liniji, nego autobus može da stane ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 asistencija suareza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 MA JEBI GOVNA !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 minjole lmao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Tuga majke mi moje... Nezasluzeno su dobili... Bolji smo bili.. :( Kod oba gola kiks golmana. Ono govance sterling sta je promasio ja nemam reci... Edited December 26, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ko bre bio bolji ? Sve u svemu, tuga kako je izgubljena najbitnija utakmica prvog dela sezone. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Bio je bolji Siti, imali su više opasnih napada, posed + se Liverpulova odbrana raspala. Pul je imao par dobrih šansi, možda su i mogli nekim userom do boda, ali je ovako najprevesnije 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 @pirun Sterling govance ( tek sad videh sta napisa ) ? Ne bih da zvucim kao Highli :D ali napusti ovaj podforum , plz , ne treba mi posle ovog toliko zeljenog boda da citam takve stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Lubenica je moj pulen, vidi se Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 koja tuga od liverpulove klupe Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) @pirun Sterling govance ( tek sad videh sta napisa ) ? Ne bih da zvucim kao Highli :D ali napusti ovaj podforum , plz , ne treba mi posle ovog toliko zeljenog boda da citam takve stvari Smorio me zbog idealne sanse koju je promasio , izvacis iz konteksta. Nisam kritikovao njegov celokupni performans, solidno je odigrao. Edited December 26, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 to si odmah mogao da napises a ne, govance :D @higlhi mozda je vreme da predjem na the dark side :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Onaj Sakho je uspeo 3 puta(koja sam ja video) da loptu lose doda na svojoj polovini :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 nisam mislio da cu ovo ikada reci, ali... IDEMO SITI!!!!1111 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted December 26, 2013 Popular Post Report Share Posted December 26, 2013 visis mi na kiti ne znam, ocekivao sam mozda i previse od utakmice, kako su krenuli, nisam se nadao nicemu. a onda je krenuo shou od 25.min ... svaka ima cast.. isto tako sam se nadao da ce biti jos bolje drugo poluvreme, jeste bilo lepih sansi, ali nista od golova... sako me je iznenadio, 2-3 puta je kiksnuo kao pionir, totalno neshvatljivo... sve u svemu mislim da je ipak zasluzena pobeda sitija, mada, i da je remi bio isto bi bilo pravedno.. mozda je siti bio bolji za pola gola :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Baš tako, lepo rečeno. Ja pokušavam da se utešim činjenicom da je Liverpul ipak najbolje odigrao protiv Sitija od svih ostalih, uz dosta loše sreće, grešku golmana i grešku sudije, i tanku (uz povrede Džerarda, Enrikea i Staridža praktično nepostojeću) klupu izgubio priliku da osvoji bar bod... Najgora stvar, problem koji Liverpul, pored klupe, već dugo ima i ne može da reši, je katastrofalna odbrana od centaršuteva. Znači, pratio sam pažljivo utakmicu, mislim da je oko 75% centaršuteva upućenih u Liverpulov šesnaesterac odigrano od strane Sitijevog igrača, ili palo na zemlju, što ni neka kadetska ekipa ne bi smela sebi da dozvoli... Kompani sabijač totalni, nisam verovao da je onoliko dobar i dominantan svuda, mogao je još koji gol da da, i to i iz igre, ne samo iz prekida... Edi: sudija retard, ja stvarno ne mogu da verujem da u fudbalu ne postoje mehanizmi kojima će on biti sada na neki način kažnjen za onakvu glupost i štetu nanetu Liverpulu... I da još nema challenge sistema u fudbalu, mislim stvarno je krajnje vreme... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 problem kod ubacivanja je Škrtel, treba Agger da igra i sve bi bilo rešeno. Takođe, mislim da su od početka najviše kao štoperski tandem pokazali Ture i Agger, a ne ova dvojica mentola Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ne, Skrtel ove sezone prebija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 (edited) Bogami je meni ove sezone Ager nesigurniji od Škrtela, nekako odsutan, ne bi džabe Rodžers igrača takvog rejtinga, vice-kapitena, držao na klupi da nema nekih ozbiljnih problema u njegovoj igri/formi/motivaciji/čemu već... Naravno, kad počnu da sviraju Škrtelu one penale koje pravi u duelima - otprilike 3 penala/sec na korneru/slobodnom udarcu, onda ćemo morati da ga dropujemo :-) Sreća pa je tukao Kompanija, koji je neuništiv i neoboriv, i samo je jedan gol dao :-) Edit: Mislim da bi mi mnogo lakše bilo da nas je Siti skroz nadigrao i dobio 2:0, ili 3:1, 4:1, bilo bi mi lakše, kao i kad je Arsenal sasvim zasluženo bio bolji i dobio 2:0. Ovo, propuštene šanse, solidna igra, poništen čist gol... Baš me sjebalo, još sam gledao sa novopečenim navijačem Sitija, koji me naravno zeza za pobedu, a ne zna koliko je glup i bedan, niti mu je to moguće objasniti... Nema pravde na ovom svetu, jebiga :-( Edited December 27, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 btw, šta mislite o onom vučenju leskota u 16? po meni, ne bi pogrešio da je svirnuo, ali ja to ne bih svirao. nije svirao ni škrtelu ono kačenje za kompanija tokom cele tekme btw koliko je propao leskot, ne zna gde bije, pa on nije da ode u qpr da igra sa kranjčarom jebote ali taj kapar, druzina propalih fudbalera! :D dan, dzonson, kranjcar, asue, DZENAS!, zamora, benajun, zhulio cezar :D::D:D a vodi ih precar trzalica rednap :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ali kako se bacio suarez posle povlacenja :)))) kao balerina da je normalno pao, bila bi druga prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts