towerrr Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 IDE MO EVERTON y u hav to do dis :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Tek sam sad pogledao golove oz drugog poluvremena... Šta reći, Zubatar bog... Nego, baš me čudi da je Ager opet fejlovao u odbrani da se primi taj gol... Njemu očigledno ne godi velika konkurencija, kao što, recimo, Škrtelu pomaže da izvuče 110% mogućnosti. Ako je jasno da jedan od četiri nagomilana senior stopera mora ići, to je u ovom trenutku Ager - teška srca to kažem, gotivim ga najviše, ali trenutno je tako, kao što je početkom sezone bilo prilično sigurno da će to biti Škrtel, pa se ovaj vratio i počeo da melje. Sakho je previše plaćen i očigledno doveden sa namerom da ostane, Kolo je previše mator da se isplati cimati se oko prodaje, Ager i Škrtel su dobra "roba" za prodaju i zbog toga što ih Benitez zna i ceni, i ima nagoveštaja da bi rado doveo jednog ili drugog u Napoli. Škrtel igra najbolje od četvorice od povratka protiv Uniteda... Mada, ima još pet utakmica, možda se još štošta promeni. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 najbolje ako zanemariš brljotine protiv Hala npr Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 (edited) Brljotine protiv Hala su pre neka enormno loša sreća, čovek je ipak izblokirao te šuteve, čak ga je i komentator malo pre druge odbijene lopte hvalio za odličan nastup, a posle više, jebiga, nije :-) Moja poenta je da će jedan od četvorice morati da ide, da su Škrtel i Ager najlogičniji i najisplativiji izbor, i da je, kad bi to moralo biti sada, Škrtela bolje zadržati. Mislim, može i Sakho da ide, ako neko nudi za njega slične pare koliko je dato, ali ne vidim poentu u tome... Ali nema smisla da ostaju sva četvorica - možda da se igra Liga Šampiona/Liga Evrope pa ajde, ovako to ne valja ni po klub ni po njih četvoricu... Ager konstantno, od povratka u tim, kasni da pokrije čoveka, gubi duele u vazduhu, pada u svom šesnaestercu, i stvara time šanse protivnicima... Za mene je pre totalna brljotina Agerov nastup protiv Evertona - da je dotični bio uošte uključen i koncentrisan na toj utakmici, to bi bila pobeda Liverpula, a ne "dobro je što smo izvukli bod, mogli smo primiti 6 komada da nije golmana sralo" scenario... Edited December 5, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 krenuo da blokira šut koji nije ni išao u gol (treći)? meni je Škrtel daleko manje inteligentiji od Agera, i on treba da ide, uvaljati ga Napoliju za 20 miliona i ćao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Pa i Agger je očajan otkako se vratio u prvi tim. A da je inteligentniji, to stoji, i brži, i spertniji sa loptom, i sposobniji da je "iznese" na protvničku polovinu kad je sredina pokrivena, sve to stoji... I ima jak šut, 91 ocena u Pesu :-) Ali je odsutan, sa očajnim balansom u duelu i skoku, totalno nepouzdan u poslednjim utakmicama. U stvari, ja gore odbrambene igre teško da mogu da se setim otkako gledam Liverpul, od one protiv Evertona... @vitjy: baš je Benitez u Napoliju prilika da se izvuče koji milion više za Agera ili Škrtela (ili obojicu?) nego što zaista vrede... Treba delovati pod hitno, ako postoje naznake da će se Ager dozvati sebi, neka onda leti Škrtel, svejedno. Ionako je bilo jasno da on ne odgovara Rodžersovoj koncepciji, i da će leteti, ali se poklopiše povrede i nekonzistentnonst ostalih štopera, a on sabio protiv Uniteda i nastavio u prilično visokom ritmu od tada. Napadači, wingeri, kreativniji vezni igrači, to Pulu sada fali, a ne pola tuceta štopera... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 20? Ne vredi on te pare, ako ga neko pazari za do 10 Rodžers da bude srećan do neba. Slažem se da zna da odigra dobro, ali nisu retke situacije da, kada odigra iznad proseka odmah, na istoj tekmi napravi toliko veliko sranje da se bukvalno zaboravi sve što je prethodno uradio. normalno da ne vredi, ali to je Benitez, realno vredi do 8 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 valjda je ovo bilo dovoljno da ne vidim ovog moJesa vise...retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Nisam gledao tekmu, ali sam video rezultat i razocarao se. Nakon 5-0 vs leverkusena mislio sam da ce da izdominiraju i sledece 2-3 tekme, ali izgubili su od jebeni everton i newcastle :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Manchester United should reinforce in January transfer window with four new referees. 3 3 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Malo mi ih zao, generalno i nemaju srece koliko god lose igrali.Onu ruku Anite(znam sada ce mnogi reci da su im sudije pomogle milion puta, bmk, ne navijam za united) je morao da vidi sudija, posle toga su i primili gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 golchina osvalda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Jadan Skrtel, uvek na tamnoj strani :D Glupi Joe Allen, jeza me prozima kada primi loptu na svojoj polovini. Joj kada bi se serija nastavila u Londonu u sledecem kolu, ne bi bilo kraja mojoj sreci ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted December 8, 2013 Author Popular Post Report Share Posted December 8, 2013 глупи Тевез аее ја ово тек сад видим :D::D:D који цареви јеботе... јецао бих од среће сваки дан, да ме неки телепорт баца на рандом места у Енглеској викендима! 5 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 kraljevi, nema stajanja Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 AJ MO EVERTON 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Sledeća četiri kola, do nove godine, međusobni susreti trenutna top 4 tima. City - Arsenal Arsenal - Chelsea City - Liverpool Chelsea - Liverpool 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tLmWCRIq_Kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 kakva bomba zirua u nadnoknadi :) prelep sut, steta sto nije usla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Škrtel je tipičan primer čoveka koji se mnogo trudi, zapinje, daje sve od sebe, i sve ide dobro, ali mu se onda sreća posere u čarapu i poništi sve dobro što je uradio... Sve više nalazim razloga da ga gotivim i saosećam sa njim :-) Reminds me of me... Takođe, koristim ovu priliku da se zahvalim igračima i stručnom štabu Čelzija i Manchester City-ja što je Liverpul i dalje drugi :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 i da izjavim da je celzi propao 1 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Ajde izjavi pa idi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Rowland Posted December 9, 2013 Popular Post Report Share Posted December 9, 2013 evo ti plus 6 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post trn Posted December 9, 2013 Popular Post Report Share Posted December 9, 2013 Evo i tebi 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts