Klinac Balavac Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (edited) Prodajem Samsung Galaxy S verzija sa 8GB. Ekran odličan, baterija solidna. Što se ogrebotina tiče, ništa duboko, normalni tragovi korišćenja, jedino što je ona lajsna oko ekrana na uglovima malo izguljena kao i na svakom primerku ovog telefona koji je stariji od godinu dana. To može da se zameni kome baš smeta... Dolazi u originalnoj kutiji sa punjačem i USB kablom. Ne proveravam često forum, zato zovite na 060/5009889 Ne igra zamena. Edited July 15, 2013 by Klinac Balavac This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 fak mi hard end tel mi ju lav mi... PA 'DE SI KLINAC JEBAO TE SVEMIR?!?!?!?!?!?!?!? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted July 15, 2013 Author Report Share Posted July 15, 2013 Hahahaha... Evo valjam neku robu... This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 nudim 50 eur !! 1 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts