Jump to content

Problem, potrebna pomoc.


Astora

Recommended Posts

Dakle. Od pre neki dan ne mogu uopste nikako da gledam slike na kompu i molim za pomoc. Kada god kliknem u total komanderu na neku sliku izadje mi notice "error executing program" i to je to. A evo kako izgleda leva strana total komandera gde su mi slike.. Molim jos jednom za pomoc da sredim ovo.

 

5iS73iN.jpg

Link to comment
Share on other sites

Evo detaljno, ja već neko vreme ne koristim windows default aninstaler već sve aninstaliram krzo Revo Uninstaller - http://www.revouninstaller.com/start_freeware_download.html i to preporučujem svima.

 

Instaliraš Revo, pokreneš, sačekaš da ti učita sve programe, pisaće ti finalna cifra (broj programa) u donjem levom uglu kad završi sken. Izabereš koji hoćeš program, u ovom slučaju komander i dvoklik. Revo će ti ponuditi 4 stepena aninstalacije, tebi će po defaultu stajati na trećem, a četvrti je advanced. Ja preporučujem uglavnom advanced ali ne mora uvek mada bi u ovom slučaju bilo korisno, tada obriše ceo program. Pa stavi na advanced, next, ponudi ti default uninstaller od komandera, aninstaliraš, sačekaš da revo pronađe ostatek, ako ih bude, šta god nađe - select all, pa delete, pa next i tako dok ne završi. Onda ugasi Revo i instaliraj komander opet. To ti je sve max par minuta "posla".

 

A za pregledanje slika, FstStone Image Viewer koji je besplatan - http://www.download.com/FastStone-Image-Viewer/3000-2192-10324485.html?part=dl-FastStone&subj=dl&tag=button

  • Upvote (+1) 1

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...