bad1 Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 E momci treba mi mala pomoc , planiram da uredjujem sobu i planiram tapete neke e sad one foto tapete sto ja hocu da stavljam su papreno skupe po metru kvadratnom ali sam negde izguglao da mogu da kupim posebno papir za tapete i da odnesem u neku bolju/vecu stampariju da mi na tom papiru istampaju sliku koju zelim , zanima me koji se to papir koristi za tapete , procitao sam da se koristi sjajna pvc folija , poliester folija , neki mat papir ali mi to sve nije sigurno , pa ako neko zna neka baci odgovor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Што не би позвао типа Копи планет и питао их да ли то раде и на чему? :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 Ma ima ovde kod mene u Nisu jedna velika stamparija "Grafika galeb" bas cu da odem da pitam da li rade to i na cemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 7, 2013 Popular Post Report Share Posted July 7, 2013 Što trošiš pare na te gluposti, je l vidiš kakvo sranje se sprema 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 kakvo? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Jel moguce da vudu toliko jebeno caruje ovaj forum ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Pitajte sve što vas interesuje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Kada ce svetlo na kraju tunela? Kada ce da svane ta jebena zora? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Još samo četres godina! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts