Jump to content

Rogue Legacy


Recommended Posts

 

Na kralja je bačena kletva, a prvi vitez je nestao u ukletom zamku. Na njegovim potomcima je da osvete oca i spasu kralja.

 

Arkadni platformer u maniru Ghosts n Goblins, sa twistom: Kada heroj pogine igrač bira jednog od tri nasumično generisanih heroja koji će uzeti očevu opremu i krenuti u osvetu. Heroji imaju klasu, magiju i traitove koji su u rasponu od fenomenalnih (brže kretanje), preko kozmetičkih (ćelavost) do obogaljujućih (igraš na flipovanom ekranu). Povremeno se dese zanimljive kombinacije, poput gigantizma i još jednog trait koji povećava rast - zajebano je izbegavati projektile ali imaš duplo veći domašaj mačem :)

 

Osim opreme koja se prenosi sa kolena na koleno potomku ostaje i novac kojim potomak kupuje novu opremu ili ulaže u porodično imanje gde otključava nove klase, magije i pasivne bonuse. Trik je tome da gubiš sve pare koje nisi potrošio pre ulaska na prvi nivo - posle stotinak partija stvari postaju toliko skupe da moraš rizikovati mnogo teže sekcije.

 

Zamak se nasumično generiše svaki put, i prilično je nemilosrdan. Pojedine sekcije je nemoguće uraditi bez pojedinih hi-end skilova poput teleporta i letenja.

 

 

Topla preporuka.

Link to comment
Share on other sites

Prvi i drugi boss su relativno laki, meni je prvi bio teži od drugog. Trećeg još nisam smeo da izazovem, a o četvrtom mogu samo da sanjam.

 

Shameless self promotion

www.twitch.tv/atomicsensei
Strimujem svaki dan po malo.

 

Build u spoileru.

Lich king/queen sa full pretvorenim heltom u manu, imao samo oko 249 helta i 307 mane, što je bio max na lvl 77 kada sam ubio drugog bossa; 3 od 5 'blood' set, sa 2 'vampire' rune, 2 'dash' i jednom '+gold' runom. Od traitova: 19 u health, 15 u strength, 4 armor. Sve ostalo minorno, do 3. levela. Bez problema čisti tri zone. Usralo me je da imam i one vatrice što lete oko mene, što mi je značajno pomoglo kod drugog bossa.

 

EZx7soV.jpg

Edited by Atomic
Link to comment
Share on other sites

Hajao, otključao sam zmaja! Izgradi se zamak gore desno, i na jarbolu je upgrade za zmaj klasu.

Na A imaš neograničeno letenje, na W bacaš fireballove :)

 

Pao prvi bos, samo mi je trebalo da imam malo tvrđeg heroja, tj. palamudina da blokiram projektile koje ne mogu da izbegnem

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...