dULEYM4N Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Ne znam da li Vam se desava, ali sve cesce nailazim na android aplikacije koje su zabranjene za nasu zemlju. primer Odem ja na google, procesljam da vidim o cemu se radi. Kazu da treba da se instalira "VPN in touch" (http://www.vpnintouch.com/howto/android) pa onda da se udje u settings i da se podesava milion nekih sitnica bla bla tu sam se vec pogubio... Kao kad se zakacim preko tog VPN-a na neki server, izaberem zemlju koji hocu npr USA, on simulira da sam ja iz amerike i PLAY-u daje informaciju da sam ja iz USA, pa mogu besplatno da skidam sve aplikacije... iskreno, probao sam to da uradim, ali nisam uspeo :) Da li je neko cuo za ovo? Probao? Ako jeste, ako moze neki malo detaljniji info... poz ko voz Edited June 25, 2013 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Lakši način ti je da izguglaš, u ovom slučaju, vector.apk i samo prebacis na telefon i instaliraš. U većini slučajeva telefon ne mora da ti bude rootovan. Ili, ako se plašiš virusa, odeš na forum.mobilism.org i nađeš aplikaciju koja ti treba. Edited June 25, 2013 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 i to sam probao bas za ovog vektora, skinuo aplikaciju, ubacio u mob i da je instaliram ista prica :S Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 tunnel bear instaliraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Tunnel bear samo 500 mb mesecno,a nisam naleteo na "narodnu" full verziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 daj ti gigabajt ako ih izreklamiraš na tviteru, a to je već dovoljno za većinu potreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Extra, hvala puno! Instalirao sam, radi k'o sat :) Ako imate neke aplikacije koje su bile zabranjene, preporucite da testiram :) POz I hvala jos jednom! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Nema sta da testiras,vidis promeni cim imas opciju paid aplikacije znaci da radi i da si na drugom marketu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts