tOMABRE Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Zadesio sam se sinoc u kafani sa nekim lokalni trenerima i kazu da Matic skoro sigurno zavrsava u Realu. Sad koliko je verovati... :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 TRANSFERI UŽIVO: Borusija kupila Mkitarijana, PSŽ dogovorio Kavanija! Ala će biti dobar napad - Ibra & Kavani ! Jedva čekam ! :) Tomo , priča se da će Matić ili u Real ili u Chelsea.. tako da videćemo još , bilo bi dobro da predje u Real.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 jebem ti mrtvi psg i preglupog celzija koji jos nije kupio napadaca 1 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 imaju trojicu vec..dembu, lukakua i toresa ako bas muka natera.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 klop izjavio da lewa prelazi u bajern sledece godine nakon isteka ugovora tulalan presao u monako celzi kupio nekog klinca iz vitesea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Zadesio sam se sinoc u kafani sa nekim lokalni trenerima i kazu da Matic skoro sigurno zavrsava u Realu. Sad koliko je verovati... :) nema sta,proverena informacija:D 1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 zaboravio sam reci, izmedju ostalog tu je bio i njegov bivsi trener koji dobija procenat :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 kavani u psg-u. prokletnici Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Dan velikih transfera. Nakon Kavanija(PSŽ) i Gomeza(Fiorentina) i Mkitarijan stiže na medicinske preglede u Dortmund! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Super Mario u Fiorentini? :o Ne seri da je Baloteli presao u Fiorentinu! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) David Vilja u Atletiku, Gomez u Fiorentini Edited July 8, 2013 by BakiSaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) Te glasine ne pratim, jer svi idu svuda i to me mnogo smara. Ne znam kuda je sve isao al evo k'o sto vidis zavrsio je u Atletiku. Edited July 8, 2013 by BakiSaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) ma da li je moguce za gomeza joooj mrtvi hrvat ostao aaaaaaa smoren sam sto je otisao iz bajerna, ali mi fiorentina uopste nije logicna, pa dok se nije povredio punio je kao lud a nije bio toliko los kad se vratio u igru sajze edit Shakhtar Donetsk and Dortmund-based Borussia resolved all the necessary formalities on Henrikh Mkhitaryan’s move to the German club. The transfer fee for the Armenian midfielder is EUR 27.5 million. Edited July 8, 2013 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 da ni meni nije jasno...a i nije da je nesto mator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 bice lord firence, jebace sve picke i dobice statuu malo ispod batistutine.. meni je vise ovo za vilju nejasno..jos je fee fazon 4,5 milki.. florentino izjavio kako od arsenala jos nije stigla dobra ponuda za iguaina..TAKO JE BRE! OTMI RUNIJA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 I ti mi neki novinar :::: De si Grujo jebo sebe, si izvadio pesak iz vagine? kul sam,kul sam! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 juce se pojavila vest da je celzi zainteresovan za bentekea, i jutros je car podneo zahtev da ga stave na transfer listu : ))) ne znam, nisam pametan.. ali mi se svidja ideja da se nagomilavaju talentovani belgijanci. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mare-SOMBOR Posted July 9, 2013 Popular Post Report Share Posted July 9, 2013 gomez je 100x puta bolji od tog hrvata, ne razumem zasto su ga prodali, u seriji a ce da trpa pogotovo sa joveticem pored njega.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Jovetić nema šanse da ostane u Fiorentini još jednu sezonu po mom mišljenju 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 benteke im se stvarno ukenjao u zivot, sad ispadaju sigurno.. A on i Lukaku bi bili dobar belgijski tandem, ali ga nekako vidim u totenhemu..njima treba spic ocajnicki 1 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 dada, jos se lik smeje po novinama na vest da ga spajaju sa celzijem, tipa "to vam je kao kad bi sad presao u belgijski klub iz 4. liga" Oo Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 nekoliko zvanicnih, potvrdjenih transfera.. karlton kol - wham > karabuk - free wanayama - seltik > sautempton - ~13mil funti ogbona - torino > juve - ~12mil funti kaljehon - real > napoli - ~8mil funti bony - vitese > svonsi - ~12mil funti pedro leon - real > hetafe - ~5min funti djovani dos santos - majorka > viljareal - ~7mil funti altidore - alkmar > sanderlend - ~9mil funti mario gomez - bajern > fiorentina - ~13mil funti Henrikh Mkhitaryan - sahtjor > dortmund - ~24mil funti - sta je ovo?! ja za ovog nisam cuo a koliko su ga platili jebote... krkic bojan - barsa > ajaks - pozajmica? paulinjo - korintijans > totenhem - ~17mil funti tin jedvaj (17god) - dinamo zagreb > roma - ~4.5mil funti - mamara car, treba mu dici spomenik, mame mi! mudrinski ognjen - zvezda > grojter firt - 800k e - a od toga zvezdi 70% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Henrikh Mkhitaryan - sahtjor > dortmund - ~24mil funti - sta je ovo?! ja za ovog nisam cuo a koliko su ga platili jebote... Јермен. Немогуће да ниси чуо, ако си пратио лигу шампиона прошле године. Сјајан играч и вреди сваки динар :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 cekaj mendzi stvarno :) lik je sabio sezonu a pritom je jedini belac i ne brazilac u napadu sahtjora..Uklopice se na Geceovo mesto sa lakocom 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 jebiga, preglupa sam drvena hrvatina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts