Jump to content

USB плејер за кола

Trans-Lucky

Recommended Posts

Позвоз другари, узео сам овај плејер за ауто

http://www.nexon.rs/Auto%20plejeri/NEXON%20Auto%20radio%20AP-1102B

Имам Сијеру 86 (да матора) али у добром стању. Имам 4 Pioneer звучника по 80w и проблем са горепоменутим плејером. Дакле, радио ради супер, AUX исто, али кад пустим музику са USB-а плејер, с`времена на време, ресетује и врати се на прву песму. Пробао сам са Kingston-ом од 4 ГБ, и са још пар Kingstona, Kangoroo и неки NoName USBовима исти проблем. Имам и SSK 32 ГБ USB 3.0 и сваки препозна, пусти музику, пребацим песме све супер и после пар песама опет ресетује... Да ли је неко имао нека искуста са овим проблемом? Типа, имам гаранцију да ли да га враћам или да преформатирам другачије USB? Пробао сам  са FAT 32 и FAT 16...

П.С скроз сам задовољан са квалитетоом звука, за те паре наравно (платио сам га 3000)

Пошто не потпада под ни један форум (барем по мени) сместићу тему овде, а ако админи сматрају да постоји боље место нека је пребаце :)

Svenevideći

Okreni te likove i pitaj je l ima firmware update za taj plejer  da li vraćaju pare

fixed

• Upvote (+1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi