FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 hteo bih da pazarim jedan zbog hd/satelitskih kanala, drug koji vec dugo vremena koristi mi preporucuje da uzmem klona dreambox800 hd pvr. problem je taj sto se ja uopste ne razumem u iste pa mi treba pomoc oko saveta, koji je najbolji u cenovnom rangu do 200-250e (makar bio i klon), kako funkcionise cardsharing i da li ima toga kod nas u srbiji/koliko je isplativo? bilo kakav savet je dobrodosao :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Sve zavisi za sta ti treba. Ja imam klona nekog od dreambox-a neki intehox 300s i ako ces samo da gledas kanale bez nekih njakanja oko frekvencija, ubacivanja plug-inova i ostalo, znaci cisto i puko gledanje kanala uzmi onda klona. Ukoliko mislis da radis sering (delis drugim ljudima kanale), ubacujes plug-inove raznih tipova, updejtujes gemini svaki put kad izadje i slicno onda uzmi origigi. Moj cale se bavio time, i mogu ti reci da je lepo zaradio. Sada su "klinci" skontali kako se to radi i velika je ponuda i konkurencija. Tako da se to svelo na 5-10e mozda po coveku dok je ranije bilo 20-30e po coveku. I to racunaj da je mesecno imao po 20-30 ljudi, nekad i vise. Ovde realno neces moci to da radis jer je total tv preuzeo sve i telekomova sranja. Obicni smrtnici ako ih nadjes 5 ti si na konju. To bih mogao da radis eventualno sa kladionicama, tipa da si iz Nisa ili Kraljeva. Pa onda svim kladionicama odatle ponudis to da imaju direktne prenose svih zivih utakmica itd itd ali to je sve preuzeo total tv i arene koje su realno sranje tesko naspram spanskog digital+, ili SKY italijanski ili SKY nemacki koji je prejak paket realno. Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 dada iskljucivo za gledanje posto nisam u fazonu cs-a i da zaradjujem preko toga, uglavnom mi treba zbog sportskih kanala. sad da li je bitno kog klona uzimam i koliko ce mi velika antena trebati i sta sve ide uz to? a ako znas nekoga da mozes da ga preporucis sibni broj pa cu ga okrenuti. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 uz satelitsku treba ti dobar TV, Satelitska antena (sto je veca antena to je bolji signal) moja je slagacu te ovako odoka oko 1.25m precnika (sasvim dovoljno za kucnu upotrebu), glave koje se montiraju na satelitsku (one su fiksne imas po stepenima ja imam 3 glave koje hvataju 13, 16 i 19 stepeni) ili da kupis motor koji od kuce iz sobe pomeras na dugme i gore se cela satelitska pomera na stepen koji zelis (skuplja varijanta i za ozbiljniju upotrebu). Preporucujem fiksne glave jer kod snega, kise, vetra i tih gluposti desi se NEKAD da se motor pomeri za 1cm je dovoljno da ti se signal sjebe i poremeti sve pa se moras penjati gore i namestati itd itd. Sto se tice koji klon uzimas relativno je sve jedno, svaki ima neku "prednost" koje su minorne ili ih mozda cak i nema jer jbg...klon je . To je manje vise to. Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts