Blunt Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Sto me izbaci iz prijatelja Balanore prijetelje? :O Vidim ja da sam propustio da prethodni mjesec vidim i sam na kojoj brojki zavrsavas :) Al gz gz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 :O nemam pojma, mozda sam slucajno :P Izvinjavam se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Sta bi sa BRM tablom za igru, zna li se planiraju li je ubaciti u play mode, kao sto je bilo sa naxx tablom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 gg Balanore, ovaj mesec top10 ocekujemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 (edited) uuu ambiciozno :P. Tesko bas imam ispite sad ovaj mesec, zajebana je situacija, al potrudicu se :D Edited June 13, 2015 by Balanor94 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Odličan intervju na temu dizajna i razvonog toka BRM karata, ako imate malo vremena, pročitaje, baš je zanimljivo http://www.ign.com/articles/2015/06/13/team-5-on-designing-hearthstones-blackrock-mountain-set Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Stigao i update :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) Ulazna animacija za Medivha je prefensi, sad sam baš video kod nekog lika :D edit/ Prvi brawl kreće u sredu u 17h po našem vremenu. Edited June 15, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Dodali su i zlatne heroje u Arenu! Ako imate nekog zlatnog heroja, on će se pojaviti zlatan i u areni! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Imba. Inace Brawl pocinje u srijedu u srijedu u 17h ko sto rece Savo a zavrsava se u ponedeljak u 6h. Pretpostavljam da ce to ustaljen raspored da bude ubuduce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Ali kada mi stavi "i'm sorry" ne znam da li postoji nesto sto me vise iznervira :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Da da, narocito u donjem dijelu laddera otpisi ono dzentlmensko "wp" na kraju partije i bez dodatnih tauntovanja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 to je ironicno wp :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) Cim krene lose odma squelch i dovidjenja, malo mi muka irl josh treba i u hearthstone-u da se nerviram:) * nego, jel jebe josh nekog update na androidu? Edited June 15, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Kod mene je prailo broj 1: Nikad HS pred spavanje :D Iznerviram se samo ko idiot, ne mogu da prestanem dok ne povezem par dobijenih i onda ni posle toga jos jedno pola sata ne mogu da zaspem :P Nekad covek prosto zaboravi sta znaci taj neki win rate od recimo pristojnih 60%. To je skoro svaka druga izgubljena, nema sta se nerviras. Al opet... Uh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 (edited) Ja sam za to da se uvede chat u partiji sa opcijom ignora. Kad te neko iznervira nacestitas mu se mile nove godine da izbacis frustraciju i furate dalje. Nista licno tako da niko nena pravo da se oseti uvredjenim. Edited June 16, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Lajk za brzopotezne (ionako igram prebrzo) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Podsetilo me ovo na dobra stara vremena Pagle mete, kada nisam imao ni Paglea ni Tinkmastera. :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 dobar je fazon ovo za brzopotezne igre.. kao u sahu da bude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 @ Kung Lao Haha, majica je vrh :D Ja sam jednom radio nesto sa hordinim logoom i ispalo je kao jeftinije mnogo ako radim na bijeloj majici. Covek mi je toliko nespretno objasnjavao nesto oko boja i te stampe, nekog prelivanja... nista ga nisam shvatio. Jel ima neko ideju kako je najbolje uraditi neku majicu sa slikom a da me ne rebnu bas nesto kao 2.5-3k? Na nekoj drugoj osim bijele naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Ajde savet jedan :D izvukao sam vol'jin-a pre neki dan. Razmisljam se da li da ga craftujem? Ne znam sta da radim :D Edited June 20, 2015 by nigrap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Dis slobodno, prist je takav kurton da je to tuzno. Na stranu sto sam ga ja kraftovao na pocetku gvg-a u nadi da ce biti kokuretna klasa, ispostavilo se kao promasaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 U suštini moj savet je da nikad ne DE legendarne koje nemate, pogotovo legendarne koje su objektivno dobre, a Vol'jin je odlična karta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Zasto mene ne usere da dobijem Jaraxxusa :( Odlican deck moze sa njim da se napravi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) dal da kraftujem prvo garosha ili yseru/alextraszu za control warriora? ili da kraftujem tiriona i da igram control palu pre bi igrao warriora ali nemam sve karte, falice mi at least jedan legendary, epice imam za palu manje vishe imam sve osim tiriona Edited June 20, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts