SavKe Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Vec me muka hvata koliko treba da gulim arenu za nove karte, sto nisam azijat streamer... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Ima da se guli arena za sve te silne legendarne, ovo ostale manje- više lako se sakupi već posle 40-50 packa (uz par epic karata manje). Ja imam dusta sad za dve legendare, verovatno će da budu Vol'jin i još jedna (iz solidnog broja packova sam dobio samo Sneed's Old Shreddera :( ). Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) Sreder je odlicna karta, on mi je prvi pick za kraftovanje ili ima nesto bolje? Edit: sreder :) Edited December 10, 2014 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Sneed's Old Shredder je odličan naravno, ide savršeno u neki control Priest/Warrior. Od novih neutralnih legendarnih u samom vrhu je i Troggzor. Od class legendarnih top pik su mi Vol'jin, Trade Prince Gallywix, Mal'Ganis i Iron Juggernaut. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Da, Traggzor je verovatno najbolji neutralni legendary, a Vol'jin je jednostavno broken. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Odem sinoć kod burazera da na miru potrošim 1700 golda na nove pekove i uzmem ta tri nagradna peka (kući me klinac urniše pa sam hteo na miru da to odradim). I tako, burazer završio svoju kupovinu (smoren zbog loše sreće, došao moj acc na red, otvorimo prvi od 3 nagradna peka i ja dobijem ovo gore čudo. :-) Sledeća dva neke random karte i ja odem po kafu, kažem bratu da kupi 17 pekova pa da otvaramo... Vratim se ja iz kuhinje posle 2 minuta, zapalim pljugu, vidim burazer pazario pekove i krećemo da otvaramo.... Posle prvog peka on izvali da je greškom kupio osnovne pekove a ne gvg :-) poslali smo tiket, išli na live chat ali ništa... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ne mozes da refundiras ako kupis za golde, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 What sorcery is this?? :)) Inače, imao sam Mad Scientista na tabli, lik bacio madder bombera, ovaj poskdao ostale, između ostalog i MS-a, ovaj sammonovao snipe, koji je istog trenutka okinuo i ubio madder bombera :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Turn 3 coin giant dream :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 What sorcery is this?? :)) Inače, imao sam Mad Scientista na tabli, lik bacio madder bombera, ovaj poskdao ostale, između ostalog i MS-a, ovaj sammonovao snipe, koji je istog trenutka okinuo i ubio madder bombera :) Au bre pip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Znam pobogu, zato sam stavio smajlija :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Sorry onda.. znam da si sklon "cudnim" pitanjima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ko pita ne skita (inb4 nešto-nešto kita) :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 spi spu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 nishta od g&g karata nemam, tj nishta specijalno nisam dobio iz packova, imam oko 1600 dusta dal da kraftujem legendary ili ove male karte, eventualno neki epic, nisam pametan, verovatno cu ovo drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Nemoj "male" karte, njih ćeš vremenom dobijati uz boostera. Kraftuj neku legendarnu. Nakon nekih 40-50 packa, već možeš da imaš gotovo SVE common i rare karte, dobar deo epic karata i 1-3 legendarne, tako da se u ovako maloj ekspanziji najviše isplati isključivo da se kraftuju legendarne, evenutalno, ali baš eventualno epic. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) u mom slucaju sa 50ak packova sve common, fali mi 15ak rare da imam dve od svake, 10 epic i 3 legendary. kraft samo legendary i moj savet takodje. voljin najbolji class legendary, neutral (ovo je licno misljenje i svakako je u top 3 za gvg) shredder Edited December 12, 2014 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Sto je najgore otvorio sam mozda samo dvadesetak boostera od arene, svaki jebeni put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Čisto da javim da sam igrao mech magea pre nego što je večeras postao popularan posle ovog silovanja od strane StrifeCroa :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Ajde savet jedan, imam golden Big Game Huntera kojeg mogu da razbijem u 400 dusta. Sa tih 400 i 450+ koje vec imam mogu da napravim karte za mech magea koji mi se cini zanimljiv a svakako mi se BGH ne uklapa ni u jedan set. Ima li on neki value uopste, ili da ga sutnem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Bgh je uvek koristan, ima dosta meta u ovoj ekspanziji, npr. Dr.Boom. S druge strane ako planiras da igras maga sigurno ti nece trebati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Da, BGH je karta koja treba da se ima u jednom primerku u kolekciji uvek. A nikako ne bih preporučio razbijanje legendarnih/epic karata kako bi se pravile rare/common karte. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Oh yes https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts