SavKe Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 ma jel slušate boba Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Sta, gde? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Numericable M-House Cup, u jednom trenutku neki debeli francuz Bob što radi u montaži je uzeo da kastuje jednu partiju sa Amazom, plakao sam od smeha, hajlajt turnira definitvno :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Daj ako ima snimak negde. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Jos uvek traje na twitchu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 dobio sam teh beast-a :D simpatična karta :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Dobio sam Golden Hoggera. Ocu da ga disujem i napravim neki drugi legendary. Sta prepurucejete za Mage-a? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Alexstrasza ili Antodnidas, ukoliko već nemaš Ragnarosa. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Bloodmage Thalnos ti je isto dobar izbor, mozes da ga koristis u skoro svim deckovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Vrhunski izgleda, prava undead tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 jos uvek nema nigde do sprdanje amaza i bob-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Probaj da nađeš na wellplayed twitch kanalu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Odes na Amazov twitch kanal i pogledas past broadcast, trebao bi da bude ceo turnir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 (edited) Da,da, pomešao sam wellplayed i numericable Edited July 1, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Da li je realan Kolento? Legendary rank 1 sa paladinom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Pre neko vece pali nije dobro islo, jel to sinoc uzeo? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Ne znam kada je bilo video sam na redditu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Uzeo covek pre dva dana i to bez ikakvih problema :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OhlcFMx7O6Y&feature=youtu.be 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Odlican video, svaka cast! Ponekad mi je bas zao sto nisam igrao wow, ali se tesim da sam barem RL sacuvao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Kakav anti miracle :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Kakav anti miracle :D Karta je must u ovoj meti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Nova stara sylvana. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts