Saranjivac Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Hahaha, e Saranjivac, igrali smo danas 2 puta. :) E nisam proveravao topic duze vreme, ko je dobio? :D Ako je prvi dan mora da sam imao neki totalno basic deck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 E nisam proveravao topic duze vreme, ko je dobio? :D Ako je prvi dan mora da sam imao neki totalno basic deck. Tu drugu partiju sam pobedio, prve se ne secam ali mi je bio jako poznat nick pa znam da smo igrali. Da, ja imam malo nefer deck sa 4 legendary-a i dosta epic-a. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Seva vama paja, vi mozete da se igrate, a mi ostali koji nemamo kljuc samo da gledamo stream a ! ;) Inace evo ostavite na ovaj video comment daje lik 15 kljuceva, ovo mu je vec drugi giveaway. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Seva vama paja, vi mozete da se igrate, a mi ostali koji nemamo kljuc samo da gledamo stream a ! ;) Inace evo ostavite na ovaj video comment daje lik 15 kljuceva, ovo mu je vec drugi giveaway. Ne znam sta da kazem osim :( i gl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Uh seo sam oko 11h cisto da probam, jedva sam izasao iz igrice sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Ako neko oce da proda kljuc neka se javi na PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Ako neko oce da proda kljuc neka se javi na PM +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Jel moguce da bas niko nece da proda kljuc ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 25, 2013 Author Report Share Posted September 25, 2013 Idi na ownedcore.com tamo prodaju za 100+$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Tu drugu partiju sam pobedio, prve se ne secam ali mi je bio jako poznat nick pa znam da smo igrali. Da, ja imam malo nefer deck sa 4 legendary-a i dosta epic-a. :) Koj ti b-net acc? Sad vec imam pristojne deckove pa moz opikamo neku :P I da "diskasujemo" taktike, meta game i sta ti sve ne :D Inace za vas koji gledate streamove (i ja ih idalje gledam iako imam igricu) preporucujem verovatno najboljeg igraca trenutno http://www.twitch.tv/trumpsc P.S. Ne igra uvek HS ali imate past broadcasts pa uzivajte. Edited September 25, 2013 by Saranjivac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Idi na ownedcore.com tamo prodaju za 100+$ Uzeo drug pre 4 dana i juce dobio ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Koji bedak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Uzeo drug pre 4 dana i juce dobio ban Ajao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 110$ platio. Izgoreo decko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 sry,ali ti drug nije baš puno pametan, 110$ za betu.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Jbg...decko je lozana na takve tipove igrica. I dace uvek pare za tako nesto. Ne kazem da je to pametno,ali to je njegov izbor. Jel se zna od prilike neki datum kad ce biti igra pustena?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Za pola sata pocinje HS Invitational! http://www.twitch.tv/2p_entertainment LIVE & VODs Koj ti b-net acc? Sad vec imam pristojne deckove pa moz opikamo neku :P I da "diskasujemo" taktike, meta game i sta ti sve ne :D Inace za vas koji gledate streamove (i ja ih idalje gledam iako imam igricu) preporucujem verovatno najboljeg igraca trenutno http://www.twitch.tv/trumpsc P.S. Ne igra uvek HS ali imate past broadcasts pa uzivajte. Imamo BattleTags thread :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234931346 Trump je odlican, ODLICAN, ali ja preporucujem Ek0p-a http://www.twitch.tv/ek0p lik je mnogo antipatican ali igra jebeno dobro, EU server. Edited September 25, 2013 by Sajro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Крипариан у четвртфиналу. Pallypower. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Само један повло у полуфиналу! И то Trump! :О :О :О едит: Додуше, свега три их је и било на почетку. :) Edited September 25, 2013 by MarcusGaius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) I ja sam ocekivao vise rogue-ova, svi kukaju kako je op. A verovatno ce Trump osvojiti turnir :) edit:Nevermind izgubio trump :D Edited September 25, 2013 by SrdjanO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Испао 2:1 против друида! Крипариан је последња брана друидском финалу! :D Мечкарско финале. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 (edited) Bio je super turnir juce, ovo mi je najbolji HS turnir do sada. Official stream je imao fin kvalitet, malo dosadan commentary ali na kraju je Trump dosao za finale pa je bilo super. Skoro svi ucesnici su strimovali. Dosta dobrih partija. Turnir poceo sa 3 Druida a na kraju Druid finale, sada par dana ide "DRUID OP NERF PLS" na forumima i tako. Mada iskreno Druid jeste jebeno JAK ali zahteva mnogo skupe karte, i kada se pogleda koliko su mu basic karte loshe i fer je da bude jak na kraju. Trump koji razvaljuje Krippa za 3. mesto mi je bio najlepsi HS momenat u poslednjih par nedelja. :) :) :) Evo sta ja igram u Ranked (Masters 3): 2x innervate 2x wild growth 2x nourish 2x bite 2x swipe 2x wrath 2x starfire 2x starfall 2x faceless manipulator 2x azure drake 2x druid of the claw 2x ancient of lore 2x keeper of the grove 1x auctioneer 1x black knight (legendary) 1x ysera (legendary) 1x cenarius (legendary) Imam jedno 5 verzija Druid rump up deka i ovaj mi se najvise svidja. Igraci iz tog HS Invitational Druid finala su igrali slicne dekove sa istom idejom... nista novo, na Hearthpwn-u su ljudi kacili ove ramp up / control dekove jos od samog starta bete. Bas retko gubim, poslednje 2 izgubljene partije su mi bile zbog fatiguea lol, malo se preracunam sa drawom... to mi se uzasno cesto desava! :) Po potrebi koristim Bloodmagea, Oozea, dodatnog Auctioneera, 2x Twilight Drake etc. Sledece sto kraftujem 100% je Harrison a voleo bih da probam Ragnarosa, Mountain Giante, Hoggera etc ali nemam vise dusta jbg! Edited September 26, 2013 by Sajro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 (edited) Uzeo drug pre 4 dana i juce dobio ban Da nije uzeo od nekog Bosanca mozda ? :) Cudi me da se tako dobija ban? BTW moze da trazi nazad pare ako je preko paypala opusteno. Edited September 26, 2013 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Triple pyroblast lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 (edited) Da nije uzeo od nekog Bosanca mozda ? :) Cudi me da se tako dobija ban? BTW moze da trazi nazad pare ako je preko paypala opusteno. Ja mislim da je od nekog hrvata. Ne znam sta je uradio na kraju. Poslednje sto znam je da je plakao za ban :) Bdw uskoro wipe...jel to znaci da ce za njom open beta?? Edited September 28, 2013 by kblo11c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts