FATA Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 I tako ti ja pre par godina ogorcen racunom koji sam dobio za elektricnu energiju gde je dug za rtv (koji nisam gledao) pretplatu iznosio 300e naspram 50e struje odlucim da okrenem 063/nesto nesto (9863 mislim) i raspitam se u vezi istih. Na moja pitanja odgovoreno mi je da je isto propisano zakonom i da ne postoji nikakav ugovor o tome vec je obaveza svakog domacinstva da je placa. Istog trenutka sam resio da prestanem sa placanjem pretplate pa nek me tuze ako hoce, a izgleda da hoce. Danas su mi stigli racuni a sa njima i dodatna koverta o neizmirenim "obavezama", velikim slovima "poslednja opomena za neizmiren dug od 31000" koji moram da platim do X dana inace ce podneti tuzbu. Neko ce argumentovati pa plati nije puno samo 500din, ali ja stvarno ne zelim da platim nesto sto nisam trazio i nesto sto ne gledam (nisam gledao TV sigurno 3g sve do pre 5 meseci kad mi se devojka uselila a i sad ga retko gledam). Da li neko placa ovo smece i da li je neko imao problema do sada posto sam cuo da masa ljudi izbegava. Isto tako sta je najgore sto mogu da urade/preduzmu (makar ne mogu da mi iseku ko struju lol) sto moze meni da naskodi, i da li mogu i dalje da nastavim sa ignorisanjem a da ne trpim posledice? Poy Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/333665/Osnovni-sud-u-Cacku-odbacio-tuzbe-RTSa-zbog-pretplate Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 kali car ;) mozda sam trebao da izguglam pre spamovanja rura! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 потпуно је неприхватљиво да се за оно плати и динар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Nisi trebao da preuzmes tu "dodatnu" kovertu. Evo uploadovao sam jednu fotku za tebe, koja objasnjava zasto. Ja sam ovaj mail dobio pre par nedelja, vest svakako nije bajata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 da li si uradio screenshot umesto da iskopiraš tekst? :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 U stvari, kad malo bolje pogledam, tebi jos uvek NISU NI POSLALI ovu kovertu iz suda, nego samo opomenu... Ali, posle tog X roka za uplatu, NE PRIMAJ NIKAKVE KOVERTE IZ SUDA [:)] @Doca Tako su mi poslali screenshot, nemam tekst... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 A sta bude kad u Kanadi ne placas pretplatu za TV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 нестане им пара за продуцирање докиментараца о геј правима, па стандард геј права у земљи опадне, и онда се претворе у србију, пошто од геј права све полази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 alti fixd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts