manson Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 posle problema sa IE9 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234918401 sada imam sa IE10 :) da, i dalje koristim IE :) kada hocu da otkucam neki post ili novi topic, enter ne radi :) ovo sada sam otkucao u notepadu pa pasteovao ovde, drugacije mogu samo u jednoj liniji da pisem probao par compatibility view podesavanja, od IE10 do IE7, u svima je isto :( jel ima jos neko ovaj problem? nesto sam guglao, izgleda da je to neki problem na relaciji IE i ipboard forumi, nigde nisam nasao neko resenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Jes neki bag, ali kao workaround, pritisni i drži levi alt i otkucaj 013 na numeričkoj tastaturi, to će da ubaci newline karakter, upravo probano na IE10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 meni samo na ruru ne radi enter iz IE10, na svim ostalim IP Board forumima koje posećujem radi. doduše ti ostali nisu na ovoj novoj verziji sa KALENDAROM! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 evo sada pronasao nacin kako da radi enter, prvo dugme u ovom post prozoru, toggle editing mode, klikne se da se ugase sve ove ikonice i sada radi enter :) ovo pisem iz ie10 i lupam enter :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 meni je proradilo i bez toga. ne znam da li je IE radio neki update u pozadini ili je do foruma. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts