Popular Post Kole Posted February 24, 2013 Popular Post Report Share Posted February 24, 2013 ZdrVAo, za nešto manje od 3h počinju dodele Oskara za filmove izašle u 2012. godini, kao uvek nemački pro7 prenosi uživo sa originalnim tonom, sigurno će josh neko od nasih silnih kablovskih kanala da prenosi. Uglavnom, u okviru priprema za prenos svratim ovde da vidim da li ima dedicated topic i diskusija - vidim nema, /sad panda u to ime, na brzaka: nominacije na http://www.imdb.com/oscars/nominations/ lična razmišljanja: cela priča oko rezisera je smesna, americkoj akademiji je spilberg je za reziju postao ko meril za glumu - kad je nominovan - dobija. trebalo je da bude nominovan aflek i da dobije jer je najbolje rezirao film u awards season ponudi, ovako, navijam za anga lija ili henekea, just 'cause najbolji film - sa onog spiska i argo i beasts i django i amour i life of pi su bolji od linkolna i zd30, a pobedice neko od ta dva =o( licno bi mi bilo milo da neki od prva 3 sto sam naveo pobedi glumac - dej luis zmaj, mada bi bilo kul da hoakim finiks dobije =o) glumica - JLaw ftw, hands down =o) sp glumac - najjaca kategorija na dodeli, navijam za volca (on i PSH imaju one uloge koje su zapravo isto bitne ko glavna a nominovane u sporednoj) mada su svi u svojim ulogama genijalni i bice mi milo da bilo kog sa spiska vidim da dobija nagradu sp glumica - uplakana, tjelava anne <3 scenario - django, \o/ sve ostalo je prevara =o) adaptacija - navijam za silver linings jer je scenario subverzivan =o) animacija - navijam za ralfa ali se bojim da ce da dobije brave (brave je super, ali i kao film i kao animacija mislim da su ove godine i ralf i paranorman i rise of the guardians (koji cak nije ni nominovan!) osetno bolji) strani film - amour pesma - adelle (is it just me, ali kad god adela prica onim lol akcentom ja se smejem kao neki stendap da gledam =o)) dokumentarac - najverovatnije searching for sugarman onda idu tehnikalije gde mislim da ce life of pi da dobije mnogo...hobit bi trebao isto dobro da prodje, ali mislim da bi moglo da se desi da te nagrade razgrabe le miz i karenjina i drugari iz nekog smesnog razloga...montaze i zvukove nikad nisam mogao da pogodim pa necu ni da pokusavam (mada treba da postoji neka nagrada za onaj tracking shot u Avengersima ( 1:51:50-1:52:30)) ;o) za kraj, nadam se da je ovo konacno godina kada ce jedan od živih bogova kinematografije, Rodžer Dikins, dobiti svog vishestruko zasluženog oskara. Pozdrav svima i uživajte u filmovima! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ја верујем у колета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Pa eto, zelja se ispunila... Argo dobio, mada ne mogu da kazem da me film bas potpuno odusevio... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 I sve ostalo je pogodio... Inače, nemam pojma kakvi su konkurentni bili za glavnu glumicu, Silver Linings sam gledao, i mogu slobodno da kažem da ako je ona zaslužila oskara, onda je nivo za ukupni odabir bio veoma nizak. Ne zato što je JLaw (!) loše odglumila, odlična je, nego zato što je uloga sama po sebi onako (kakve li su onda tek ove druge uloge). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Kole je po običaju sabio sa procenama, a imao bi i 100% da nije potcenio akademiju na par mesta. Bedak je samo što je Brave dobio, realno je Ralf najbolji crtać veka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Eh, vidis nisam gledao...moram promeniti tu cinjenicu :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Čuo sam da je prevod na srpski krš, mislim na Ralfa!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 majko mila, oni retardi sa rtsa........................... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 jel moguce da ovo neko gleda ? :D,bas sam se to pitao prebacujuci kanale sinoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Dođe Kole, baci topik, i dođe sledeće godine opet. Talk about sad pandas. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 nadao sam se da će beasts pobediti za film..bolji mi je od arga (a i od ostalih ponudjenih) za klasu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Gledao ja sinoc live , koliko je retardiran onaj komentator da je to strasno a da ne kazem kako prevodi Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 ja ne znam kako ovo moze da uzme oskara pored ovoga sto nije ni nominovano ostalo je tek lol arga ne bih ni nominovao , atlas nije ni nominovan za makeup , ralf realno polomio sve, nominacije za reziju smeshne a posle sandre bulok ubedjen sam da i moja baba moze da uzme oskara za glavnu zensku Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 cirkus :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts