SleepeR^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Sestri treba neki povoljni kvalitetan color stampac.. Radi u skoli, pa joj treba za casove uvek, da stampa za klince. Dosta bi ga koristila, pa bi joj trebao da potraje. Ima li neko ko se razume u stampace, koji bi bio najbolji uzeti da nije preskup? Cuo sam da su HP-ovi dosta dobri.. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 moram da hijackujem temu, da ne otvaram novu :D Treba mi neki multifunctional laser, koji ce uglavnom biti koriscen za stampanje teksta (knjige, skripte etc), al opet da bude color ako zatreba. Budzet u sustini nije bitan, al da ne bude neko izdrkavanje, posto predstavu nemam kako se krecu cene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Isplati li se 1025? Pričao sam sa ljudima iz HP servisa i rekli su mi da je na duže staze isplativiji 1525 zbog kvalitetnijeg mehanizma i jeftinije eksploatacije tonera po stranici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts