TGY Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Pozdrav ljudi, imam problem sa cs 1.6 steam, kada udjem u igricu ne otvara mi sliku preko citavog ekrana, provjerio sam u video i nije mi strikirano run in a window. Zna li neko u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 -full u launch options Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Mnogo ti hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Da ne otvaram novu temu, imam pitanje. Da li su korisne no force komande i koliko to pomaze u pucanju, isto me zanima sledeca stvar, koristim win7 i uklonim strik sa enhance pointer precision ali on se posle nekog vremena vrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Stavi u noforce komandama -noforcemamccel -noforcemparms, i vidi ako ti vise odgovara da igras sa njima ostavi ih a ako ti vise odgovara bez njih skloni. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natte Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Stavi u noforce komandama -noforcemamccel -noforcemparms, i vidi ako ti vise odgovara da igras sa njima ostavi ih a ako ti vise odgovara bez njih skloni. -noforcemaccel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 и -noforcemspd :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 aham, ali da bi mi te komande radile moram da uklonim strik sa enhance pointer precision u cp/mouse zar ne?i koja je funkcija komande u launch options -freq i koliko treba da se stavi? Isto me zanima da li znate za program RInput, receno mi je da to zamenjuje te komande, tj da je to isto sto i te komande? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natte Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 to enhance mouse precision meni se desavalo kad mi je ukljucen kanter ili bilo koji drugi program prilikom namestanja da mi se posle vrati po defaultu... pa posle kad sam iz svega izasao i samo usao da namestim to ostalo je i dan danas kako sam ga namestio :), za -freq zavisi koji monitor imas, ja imam onaj od pre 20 godina debelu kutiju namesten mi je -freq 120, a na ovim ostalim msm da je 75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 hvala ti i moram jos nesto da pitam, da li je znaci po vama bolje igrati sa tim no force komandama i recite mi sta oni ustvari rade? I imam jedan problem, kada ubacim noforce komande mnogo mi je sporo a kada dignem sens prebrzo mi je :D Koristim win7 pa me zanima isto da li te noforce komande rade dobro na taj os? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natte Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Rade, ne znam kako da se izrazim da ti docaram :D igraj na noforce komandama ( svi igraju nabadaci na njima ) videces razliku kad se naviknes na noforce pa posle kad ih skines kad pomeras nisan levo desno sve ti je ujednaceno, isto brzinom, a bez noforca nije igraj navikni se pa ces skontati posle razlike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 noforc komande uklanjaju aceleraciju tj. ubrzanje miša. dakle, kad brzo pomeraš miš, nišan se pomera sve brže s vremnom pomeranja, a ne ravnomernom brzinom. ne postoji stvar koja će ti poboljšati pucanje u kanteru sem vežbanja pucanja. sve je stvar navike. znam ljude kojima je nezamislivo da igraju bez aceleracije, dok mnogi (i ja među njima) je mrzi. iskreno, ako si do sada igrao bez noforc komandi, igraj i sada. što se freq komande tiče, ona ti određuje maksimalnu količinu herca, odnosno stvarnih frejmova, koje dobijaš u igrici. možeš da staviš i milion, ako imaš monitor s rezolucijom koja radi na 60 herca nećeš imati preko 60 herca. u suštini freq komanda ne služi ničemu sem ukoliko ne želiš da igraš na manje frejmova od maksimuma, a veruj mi ne želiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts