-HogaR- Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Proba se ne placa probacu ja,nije problem :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Hoce da se igra jedan dan ili dva?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Kobrice, ti si morbid, ne znam sta jos treba da ti se kaze, da bi se ti odstranio sa foruma, ili barem sa ovog topica... Verovatno ces meni sad reci kako sam ja nebitan, bla bla... Ali bolje biti i nebitan, nego degradiran i dosadan kao ti, vrtis jednu istu rec u 665 postova :( Topic nije napravljen za komentarisanje igrice, vec o turniru, tako da probaj da iskuliras... Btw gl sa turnirom :) Ne da si nebitan nego si nenormalan kad mozes da napravis acc na ruru da bi meni odgovorio to samo govori o tvom degenericnom ponasanju !!! Topic jeste napravljen za turnir na kom se ti sigurno neces pojaviti tako da tvoje pisanje je jos vise nebitno !!! 1 1 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uroshinho Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 lol juce 2 strane sad 7 sta bre spamujete topik bezveze tu se raspravljate. kobrice trolujes kao neki debil gledas ko ima koliko postova i gde je bio pa po tome sudis ko je on i sta je? ovde si se pogubio ne znas sta pises. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 lol juce 2 strane sad 7 sta bre spamujete topik bezveze tu se raspravljate. kobrice trolujes kao neki debil gledas ko ima koliko postova i gde je bio pa po tome sudis ko je on i sta je? ovde si se pogubio ne znas sta pises. pa naravno a po cemu se sudi ? ako ne po tome koliko je neko negde prisutan ! ne nego ce neki lik iz trbusnice koji igra public po ceo dan i nikad na tunrnir nije otisao i ne zna sta znaci takmicenje da prica meni da li spamujem topic o turniru ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 Pozdrav svim ucesnicima topica :) Kao prvo hvala na postovima, jer za svaki je potrebno vreme. :) Mislim da govorim ispred cele KGB ekipe kada kazem da smo mi uvek bili uz igrace, da vase potrebe, zelje, nadanja i ocekivanja ispunimo sto bolje mozemo. Upravo iz tog razloga je i ubacen 1.6 u Gaming Festival, jer brinemo sta vi kazete, obracamo paznju, citamo. Niko nikad nije rekao da 1.6 turnira vise nece biti u KGB organizaciji, ali opet to se ostavlja za neki drugi put. Trenutno je u toku prijavljivanje za turnir u CS Global Offensive, i ne postoji minimalan broj ekipa, ali maximalan nazalost da, mada mogu da zakljucim po vasim prijavama da mu se priblizavamo, u narednim danima ce biti objavljen spisak svih ekipa koje su se prijavile, a Ja ih zamoljavam da pozure sa uplatom, jer ce doci sutuacija ko uplati prvi igra :) Drago mi je da se interesuju i mnogi timovi za ostale igre, LoL, Dota2, i WoT, jer to znaci da nas prate citaju i da su uz nas. E-frag ekipa nasmejana u full-u na turniru, jedno veliko druzenje, igranje i prosta zabava, pocino sezonu kako treba, vidimo se 16 i 17 u kgb-u. :) Kao i uvek stoji vam mail na raspolaganju turnir@kgb-hq.com za sva vasa pitanja, a ako vas mrzi da pisete mail, slobodno post ovde, tu smo :) All the best :) 2 Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Sale, jel csgo traje dva dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 Po broju ekipa, morace da traje 2 dana :) Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 spiro vs kobrica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikie Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Jel moze lista tih ekipa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 pa naravno a po cemu se sudi ? ako ne po tome koliko je neko negde prisutan ! ne nego ce neki lik iz trbusnice koji igra public po ceo dan i nikad na tunrnir nije otisao i ne zna sta znaci takmicenje da prica meni da li spamujem topic o turniru ? kakve to veze ima onaj koji spamuje moze da ima 10000 postova, a neko se tek registrovao na ruru i sada ima 10 postova i ti po tome sudis? 1 Quote Live and let die  Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ja sam registrovan na ruru od 2005. i imam 30 postova, kako vam je sad? :) Ljudi opet apelujem da ili se prebacite na drugu temu i ćaskate o svemu tamo ili jednostavno da prekinete diskusiju i da ispoštujete Saleta i organizaciju ovog turnira. Nek igraju ljudi ono što im se sviđa i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 dajte listu ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Pozdrav svim ucesnicima topica :) Kao prvo hvala na postovima, jer za svaki je potrebno vreme. :) Mislim da govorim ispred cele KGB ekipe kada kazem da smo mi uvek bili uz igrace, da vase potrebe, zelje, nadanja i ocekivanja ispunimo sto bolje mozemo. Upravo iz tog razloga je i ubacen 1.6 u Gaming Festival, jer brinemo sta vi kazete, obracamo paznju, citamo. Niko nikad nije rekao da 1.6 turnira vise nece biti u KGB organizaciji, ali opet to se ostavlja za neki drugi put. Trenutno je u toku prijavljivanje za turnir u CS Global Offensive, i ne postoji minimalan broj ekipa, ali maximalan nazalost da, mada mogu da zakljucim po vasim prijavama da mu se priblizavamo, u narednim danima ce biti objavljen spisak svih ekipa koje su se prijavile, a Ja ih zamoljavam da pozure sa uplatom, jer ce doci sutuacija ko uplati prvi igra :) Drago mi je da se interesuju i mnogi timovi za ostale igre, LoL, Dota2, i WoT, jer to znaci da nas prate citaju i da su uz nas. E-frag ekipa nasmejana u full-u na turniru, jedno veliko druzenje, igranje i prosta zabava, pocino sezonu kako treba, vidimo se 16 i 17 u kgb-u. :) Kao i uvek stoji vam mail na raspolaganju turnir@kgb-hq.com za sva vasa pitanja, a ako vas mrzi da pisete mail, slobodno post ovde, tu smo :) All the best :) Sta nije jasno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) izvini e edit :nisam ni citao :D Edited February 5, 2013 by UNTOUCHED4jj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadic Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Ne da si nebitan nego si nenormalan kad mozes da napravis acc na ruru da bi meni odgovorio to samo govori o tvom degenericnom ponasanju !!! Topic jeste napravljen za turnir na kom se ti sigurno neces pojaviti tako da tvoje pisanje je jos vise nebitno !!! Ajde, ako ce ti biti lakse, neka bude da si ti u pravu, samo da prekines da kenjas vise :( Edited February 5, 2013 by tadic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Sale pisi tamo donosimo u subotu pare ekipa ECLIPSE.rs [Lanovicmi,N1k0,booyaka,DateX,EnzopOz] Edited February 6, 2013 by EnzoPoz 1 Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
uroshinho Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 dobro ajde kobrice sve si nas smorio sa tim svojim debilnim izjavama i sad si ful. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Sunce vam jebem ja reko 8 strana, prijavilo se 15 ekipa od juce.. A ono hejteri cs:go igrice.. Gori ste od komunista, zivite u proslosti. Sale brat, prati trendove : ) Indjija je uz tebe hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 dobro ajde kobrice sve si nas smorio sa tim svojim debilnim izjavama i sad si ful. Dal si retardiran ili samo imas daunov sindrom ? jel te pitao neko nesto pa odgovaras smarachu dosadni prokleti Sale pisi tamo donosimo u subotu pare ekipa "Silni Kobrica" SK[Lanovicmi,N1k0,booyaka,DateX,EnzopOz] Gico zbog imena ekipe a i igraca u njoj sudbina ti je ogranicena na grupe 3 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) . Edited February 5, 2013 by d3k1_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Mogli bi da prestanete da se glupirate preko tastature i da dodjete u sto vecem broju na turnir, jer hteli mi to ili ne CS:GO je buducnost gaminga sto se tice fps-a, a sad da li ce kobrica da hejtuje ili ce hogar da mu preti je totalno nebitno... evo za 2 dana su kvalifikacije za SLTV proseries http://csgo.starladder.tv/news/2491 pa se igrajte ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 E da, zna se cetvrtak kafana "Kapetanov Bunar" vidimo se! Kobrice imas bokal rakije od mene! Hocu ja tu rakiju :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CKY/\E Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Mogli bi da prestanete da se glupirate preko tastature i da dodjete u sto vecem broju na turnir, jer hteli mi to ili ne CS:GO je buducnost gaminga sto se tice fps-a, a sad da li ce kobrica da hejtuje ili ce hogar da mu preti je totalno nebitno... evo za 2 dana su kvalifikacije za SLTV proseries http://csgo.starladder.tv/news/2491 pa se igrajte ;) Cekaj jos nismo utvrdili ko je kompetentan da troluje kobricu Quote A ja sam tu od ranije, rast'o sam uz ratnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sk0va Posted February 5, 2013 Popular Post Report Share Posted February 5, 2013 A kobrica je nasao da prica YOCI o kanteru.... Pa ti decko ne znas kad je YOCA bacao KUBEN FLES u forumu!! BAGER I GOGI su ga pitali KOJI TI JE TO FLES YOCO?! 12 Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts