Jump to content

tadic

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About tadic

Profile

  • Gender
    Male
  1. Meni je to izbacivalo samo kada je postojao update za steam, i resavao sam tako sto izadjem iz csa, i ako ne pokrene sam update, restartujem steam i on nakon toga pokrene automatski, kada se to sve zavrsi posle nikakvih problema nisam imao...
  2. Treba samo da pustis malo vise muda kada udjes u menjacnicu, nista vise, opusteno. :)
  3. Meni se cini da je to u igrici sjebano, da nije do tebe... Jer i ja sam imao isti problem sinoc, normalno se krece, sve do jaja, i odjednom pocne da se gubi, dobije akseleracije, na kraju sam obrisao samo igricu da se nebi nervirao. Probaj ovo sto ti je feelt rekao, ali ne znam dal ce ti pomoci, jer meni vec stoji tako, i ista je prica... btw, koji win imas? moze opet da se desi da je i do sistema, jer je meni na 7ci mis imao akseleracije, ponekad, dok na xpu nista, ma da sad imam xp, ali moze se desiti i da je zbog sistema
  4. Skrati kabl. Imao sam isti problem dok to nisam uradio, jer je na jednom mestu pravio prekide, zapravo imao spoj, jer su unutar obloge bile iskrzane zice.
  5. Ti onda stavi fps_max 101, i to je to. Ako ti nije konstantno 100, onda stavi i 60 ako treba, samo da bude konstantan fps, jer problem zapravo (po mom misljenju) i prestavlja to sto varira... Zapravo, reci cu ti moj primer... Postavio sam prvo rezoluciju 1024 i fps_max 101, pucanje je bilo dobro, svakako, jer nije bilo variranja, i secenja slike. Ali, danas kada sam probao da stavim rezoluciju 1280 i fps_max 61, (po meni) je bolje. Imam ispade raznorazne po tom pitanju, da mi je bolje, sto je inace svi gore, ali iskreno za mene je mnogo bolje pucanje, nego sto je bilo na prethodnim podesavanjima. Ti probaj, pa vidi, ali ne mora da znaci da ce tebi to isto odgovarati, svasta treba probati, dok ne vidis sta tebi odgovara, jer nismo svi isti. :)
  6. Desava se nekada kada se udje na neke budjave servere, da cfg povuce raznorazne gluposti, tako da probaj da obrises cfg, jer se desava svasta, barem je u mom slucaju takav problem bio. Ako ti to ne pomogne, probaj sa reinstalacijom sistema, ali instaliraj opet win7, jer xp ako instaliras koristices samo 3gb rama od mogucih 8gb, tako da ne vidim vajde za tim, moze ti biti samo gore, po pitanju ostalih stvari...
  7. Ajde, ako ce ti biti lakse, neka bude da si ti u pravu, samo da prekines da kenjas vise :(
  8. Kobrice, ti si morbid, ne znam sta jos treba da ti se kaze, da bi se ti odstranio sa foruma, ili barem sa ovog topica... Verovatno ces meni sad reci kako sam ja nebitan, bla bla... Ali bolje biti i nebitan, nego degradiran i dosadan kao ti, vrtis jednu istu rec u 665 postova :( Topic nije napravljen za komentarisanje igrice, vec o turniru, tako da probaj da iskuliras... Btw gl sa turnirom :)
  9. Na xpu, u odnosu na win7, imas samo da kliknes na headphone(2ch) i 7.1virtual speaker, cime ti on takodje prebaci na 7.1. Tako da nemas potrebe za tom opcijom sto ima na 7ci da si prebaci kao na 7ch. Ali ako imas bas toliku zelju da ti to pise (za cim ne vidim potrebu, jer ti je i bolje da pise headphone), idi u CP > Sounds and Audio Devices > Speaker settings > Advanced i tu promeni na 7.1 home. Ako je prica o usb zvucnoj kartici, a ne o integrisanoj. Ma da i ako je integrisana u pitanju i ako ona podrzava 7.1, promenice se bez ikakvih problema.
  10. smesno ali istinito. btw hvala.
  11. Da ne bih otvarao novi post, da nastavim u ovom... Instalirao sam pre par dana xp, i isti se problem javlja, probao sam opet sa ovim low priority i nece, i reinstall sam cs i nece, i pokusao sam cak i sa "verify integrity of game cache" nisam uspeo nista... Jedino novo sto se desava je da mi u konzoli izbacuje ovu gresku...: http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1118284666005615486/0DB7C270ED953F2E3EB7030E35DF7DDF45120403/
  12. Evo namestio sam, reinstal sam cs, i isti problem bio, pa sam onda opet pokusao ovo sto je Peca rekao, da stavim low priority i radi. Hvala vam.
  13. Pokusavao vec, ne pomaze. :/
  14. Imam problem kada hocu da idem na competitive, ne izbacuje mi accept, vec vrti, i onda samo izbaci nakon toga, kako nisam prihvatio. http://cloud.steampowered.com/ugc/1117158148508234769/1C038E77080C0D061699E7DFE60A13654B5574C7/ http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1117158148508317845/0499127C3CC105CD551D9053486BB3FA20CA083E/ Ako moze neko da pomogne, bio bi mu zahvalan. :)
  15. Jel ima neko mozda problem sa SS Xaiem oko nekog Firmware v1.4.8? Pri koriscenju svog trenutnog, mis samo odjednom zabode, na LCDu pise "Steelseries Xai Firmware tool 1.4.8" i posle par sekundi kao da sam ga opet ubo u komp, i nastavlja normalno da radi... Ako neko raspolozen, ima neki predlog za resavanje problema neka pomogne Inace pada mi na pamet mozda da je nekim virusom, ili ne znam kako ubacen drajver u sam mis, samo nemam ideju kako. Jer i na drajver kada se udje pise ovako : http://imageshack.us/f/641/20067308.jpg/ A na samom SSovom sajtu, ne postoji novija verzija drajvera od 1.4.2, tako da time shvatam samo da je nekako ubacen u sam mis, samo ne mogu shvatiti kako...
×
×
  • Create New...