Popular Post DuHast Posted February 8, 2013 Popular Post Report Share Posted February 8, 2013 "A wizard is never late, nor is he early. He arrives precisely when he means to." Ako potencijalnom davitelju oduzmete objekat koji on potencijalno davi, on vise nije davitelj i sva njegova moc nestaje. Period. Vidimo se narednog vikenda, u petak je praznik, pa taman mozemo vedri da dodjemo :) Sa druge strane, verujem da ce kafane i slicne zajebavancije raditi, tako da, mozda i necemo biti mnogo vedri ujutro :) Sto se tice rasprave koja se vodi na ovom topicu, treba igrati CS:GO. Igrica je... Drugacija. Zato je i zanimljiva. Cinjenica je da mnogi ljudi (i u nasoj zemlji i u svetu) ne mogu da se pomire da su tolike kolicine svog zivota ostavili u jednoj igrici koje sada odjednom... Nema... Sto pre se pomire, pre ce poceti da zive svoje normalne zivote i povremeno sa prijateljima uzivaju u nekoj predivnoj igri. Na primer DoD. Relaksacija mozga 2 sata jednom u 2 meseca. Milina. A mozda se nekome i ne svidja DoD pa proba HALO2. Ili COD MFxyz, koji god da je na snazi. OVER&ASTRONAUT!P.S. Imam IQ 792 ! 15 Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 (edited) Du, prvo ti udarim vote-up pa onda citam sta si napisao.. Edited February 9, 2013 by iAN 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Kada mogu da se ocekuju grupe i satnice posto je sutra poslednji dan za prijave/uplate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Samo da se zna odlicno radi go u kgb nista vise :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sale.kgb Posted February 9, 2013 Author Popular Post Report Share Posted February 9, 2013 Veceras ocekujte listu ekipa, i ostavljamo jos 2 dana vremena da uplate ekipe koje nisu stigle, i da se prijave nove. 4 1 Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Izvolite i listu ekipa : 1.BGDonLINE.CMSTORM (axeler4, MASiNA, egzekut0r, nEGRo, dr shok1ca)----platili 2.ENERGY (pitzuk,fr0a,file,strah,trka) 3.E-Frag BuX HogaR shALITRA Urosh Yoca 4.RagePlay (alex,mikee,VessA,xpl0ited, nEMANHA) . 5.freakS [el diablo,kadjo,et',untoched,c1cm1] 6.SUBLiMINAL iGGy from 'djija Kajsa spale suarez Hitja 7.e-Sports Srbija (kGR, emi, ynk, nikolinho, kassad)---platili 8.Mzon3.eu by Massacare-Zone Slovenia team line up bice upd 9."Eclipse" SK[Lanovicmi,N1k0,booyaka,DateX,EnzopOz]----platili 10."Blind Business" iliti "BB" [rok1,f1qs,lazin,bugi,hadzi] 11.Moze . . Teeanna .SKULE .bATULE .erceg .Unka 12.EKIPA S2K - SHOOT TO KILL Srk1 CoA.kgb L0G1 aimstar Bole Bez Kontrole*** 13.discipline- Lupus,Xfm,Shomi,2xex,mance----platili 2 Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheX Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 kad ja posaljem debile da plate... ne znaju ni nik lepo da mi ostave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanovicmi Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 kad ja posaljem debile da plate... ne znaju ni nik lepo da mi ostave... stvarno su bezobrazni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheX Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 jos mi traze pare za pljeku... bezobrazluk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 jos mi traze pare za pljeku... bezobrazluk :D Ko te jebe kad si kurava :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Ko te jebe kad si kurava :D Jebote nick ko da ces da izadjes na hltv cuti tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanha Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 CONTORL! (Urke,adv,Zer0x,Peskan,tri3d) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiden212 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Abyss (raiden,riske,thr,cia,fyste) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 Molimo Ekipe koje nisu platile da uplate u naredna 2 dana. U protivnom necemo ih racunati kao prijavljene. Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Sistem Takmicenja: Bicete obavesteni u narednim danima. Sale jel nije problem da okacite barem koje ce se mape igrati u grupama da li su fixne ili ce biti banovanje 2 Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche.SJ Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Molimo Ekipe koje nisu platile da uplate u naredna 2 dana. U protivnom necemo ih racunati kao prijavljene. Team:MZON3.euby MassacareZone Slovenia KiDe Kostinho SVOJ1C stylche pdbt Sale care uplaceno na dinarski racun iz Slovenije ako nema para do sutra uplaticemo opet :) Pa uzeti visak na turniru https://www.dropbox....0210_134834.jpg Edited February 10, 2013 by stylcheRURKIDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Veso a rebellion ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Nisu nasli sponzore,da ih prijave...a cuo sam i da im majce nisu stigle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Posto je danas poslednji dan za uplatu, da li bi neko od organizatora turnira mogao da kaze sta se desava sa uplatom ekipe Massacre Zone? Novac je uplacen i sliku uplatnice ste dobili. Novac je poslat na dinarski racun iz Slovenije pa je zbog toga problem sto se toliko ceka novac ili sta je vec problem..... Edited February 11, 2013 by k1De Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Posto je danas poslednji dan za uplatu, da li bi neko od organizatora turnira mogao da kaze sta se desava sa uplatom ekipe Massacre Zone? Novac je uplacen i sliku uplatnice ste dobili. Novac je poslat na dinarski racun iz Slovenije pa je zbog toga problem sto se toliko ceka novac ili sta je vec problem..... Ja ne vidim kako je moguce da uplate iz Slovenije na dinarski racun. S obzirom na gresku, ekipa mora da kontaktira svoju banku i da vidi da se to sredi izmedju banaka. Strana valuta ne moze da "legne" na dinarski racun... Mappool: de_inferno_sede_dust2_sede_train_sede_nuke_sede_mirage_csgo Edited February 12, 2013 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Ja ne vidim kako je moguce da uplate iz Slovenije na dinarski racun. S obzirom na gresku, ekipa mora da kontaktira svoju banku i da vidi da se to sredi izmedju banaka. Strana valuta ne moze da "legne" na dinarski racun... Covek je promenio evre u dinare i uplatio na dinarski,sto se i moze videti na racunu da je uplaceno 2500 dinara ne 25evra Edited February 11, 2013 by p0db0t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche.SJ Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Ja ne vidim kako je moguce da uplate iz Slovenije na dinarski racun. S obzirom na gresku, ekipa mora da kontaktira svoju banku i da vidi da se to sredi izmedju banaka. Strana valuta ne moze da "legne" na dinarski racun... Moguce je kao sto su nam platili majce iz Slovenije na dinarski racun tako su uplatili turnir. I nisu uplatili `stranom valutom` nego dinarima imash uplatnicu ovde https://www.dropbox....0210_134834.jpg Kad sam zvao i pitao sta uradili reko je da je prebacio evre u dinare i da je uplatio na dinarski racun. Edited February 11, 2013 by stylcheRURKIDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Ne znam u cemu je problem p0db0t Sent 06 February 2013 - 20:13 http://shrani.si/f/3...30206195615.jpg Nadam se da je sve ok,Unapred hvala i vidimo se :) Team:MZON3.eu by MassacareZone Slovenia KiDE Kostinho SVOJ1C stylche pdbt Sale.kgb Sent 06 February 2013 - 21:05 Uplatili ste na Dinarski racun.... Ja sam Ti dao devizni. Ne znam kakav je problem saleta nema vec 2-3 dana nista ne odgovara a javio mi je da smo uplatili. Edited February 11, 2013 by p0db0t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Pravda za mzontri.eunet 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche.SJ Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Pravda za mzontri.eunet TO MAJSTORE! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts