sh Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 (edited) Edeste, nisam nista kacio odavno pa evo neka glupost od mene :D Inace, radim enterijer neke kuce u svajcarskoj od 600+ kvadrata, za sada sam zavrsio podrum. Edited December 12, 2012 by sh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 JEL OVO DAKIJEVA GAJBA?! Sta znam :) Korektan model! Tablet na stolu pobedio :))) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 skil je nesporan, ali mi je sve to mnogo hladno i sterilno. prilicno sam siguran da postoje bolji nacini da se iskoristi ta kinta koja bi se potrosila na ovako nesto, but that's just me =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 belo/crno keva kombinacija, svidja mi se jako onaj cigla zid momenat, ali ima digrejzo donekle poentu, malo je mrtvo... fali jedan kamin realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 mene zanima koliki procenat enterijera na kraju ispadne bas kako je zamisljeno? :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Nigas, ukusi su ukusi. Reki, mislim (a mozda i gresim) da Sh nije dizajnirao ovde nista nego je radio samo 3d vizualizaciju. Mozes biti siguran da na kraju ispadne sve kako je zamisljeno. Nema razloga zasto ne bi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Inace ako cemo sa tehnicke strane, misilm da je ovde refleksija bas over-the-top ili bar ja zamisljam taj materijal kao mat povrsinu. Mada cak i da je sjajna je ovo bas previse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 JE BO TE, podrum :D. Ako mi ikada gajba bude izgledala kao ovaj podrum, upiskicu se u gace od srece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 ako im je ovakav podrum gde drze kacu sa kupusom Nigas, ukusi su ukusi. Reki, mislim (a mozda i gresim) da Sh nije dizajnirao ovde nista nego je radio samo 3d vizualizaciju. Mozes biti siguran da na kraju ispadne sve kako je zamisljeno. Nema razloga zasto ne bi. aha, sad je jasnije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Prica ide ovako: tIp se ozenio, njen cale usao sa kintom za kucu od 600+ kvadrata, caleta i kevu u podrum (a inace je u svajcarskoj mislim zabranjeno da se zivi u podrumu, zato su i visine plafona max 220cm tako da ovde nema puno spustanja sto se plaf tice a i nisam imao bas puno posla ovde ni sto se namestaja tice). E sad dalje radim za njega zenu i decu prizemlje i sprat. Moze da ispadne samo bolje nego na renderu posto stvarno imaju para i ne stede :D Zelje su za celu kucu: sve crno belo, minimal i cao. Neko je trazio kamin, bice ga gore :D ali verovatno ovaj fazon (http://www.ofenwelt.com/images/produkte/design-center/sommerhuber_modern_neu-10.jpg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 realno da imam para i ja bi ovo lol xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ako nema jambolije na krevetima, to nije dom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 (edited) nvm Edited December 22, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts