CarbonMonk Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Da li se neko igra? Simpa koncept, treba malo više portala po gradu i naravno više igrača. Još uvek je closed beta čini mi se. http://allthingsd.com/20121115/google-launches-ingress-a-worldwide-mobile-alternate-reality-game/ Možda već postoji tema ali je nisam našao. Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 Evo kako stvari stoje trenutno u Beogradu ... Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Moze neko neki detaljniji review? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 ja sam tražio kod za pristup, za sada ne stiže ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 Moze neko neki detaljniji review? Imas mali opis na linku u prvom postu. U principu imas dve frakcije (enlightenment & resistance) koje se bore tako sto zauzimaju portale, prave linkove & fieldove ... XM je energija koju imas i koju trosis kad izvrsavas neku radnju. AP su level poeni. Jurca se po gradu, gps ti prikazuje lokaciju na mapi i tako to :) Portale hakujes da bi dobio neke items, a ako su protivnicki onda ih rusis XMP bombama. Svaka akcija nosi odredjen broj AP. Duzina linkovanja zavisi od levela rezonatora koji su na portalima i tako. Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 meni isto ne daju taj mrtvi kod vec jedno 10 dana..a zvuci bas bas dobro.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 I ja cekam na kod isto. Vidim po Google+ da daju kodove ako si kreativan ili napravis neki simpa post u vezi Ingressa. Pa ako vas ne mrzi iscimajte se u photoshopu ili nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 e boli me kurac da dubim na trepavicama da bi mi dali poziv za svoju igru zbog koje ću im dobrovoljno davati podatke o svom RL kretanju pa će moći još bolje ciljane reklame da mi prikazuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 I još se smrzneš ko dupe! Jebali me portali! Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 e boli me kurac da dubim na trepavicama da bi mi dali poziv za svoju igru zbog koje ću im dobrovoljno davati podatke o svom RL kretanju pa će moći još bolje ciljane reklame da mi prikazuju. "Pa ako vas ne mrzi iscimajte se u photoshopu ili nesto" Mislim da im je sjajna marketing kampanja. Zbog toga sto je "misteriozno" i sto je invite-only, ljudi se dobrovoljno cimaju i trude da urade nesto kreativno da bi dobili invite. Plus sto to drugi vide (koji cekaju na invite) pa im je jos vise stalo da upadnu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts