manson Posted Thursday at 12:23 PM Report Share Posted Thursday at 12:23 PM 0-02-05-14b4abdd50f41079680f657cdef5b89e88e1410ef32ba6623fb3671b73ec8c6c_2406204af9c11c8d.mp4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago tipična i'm not racist but situacija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago Kaze mi kolega svajcarac jutros - e jel si video, kod vas na televiziji neki lik sto komentarise izjavio nesto za crnce, pisu novine. Ja reko - mora da je Rade Bogdanovic. https://www.watson.ch/sport/rassismus/906798983-serbiens-tv-experte-bogdanovic-macht-rassistische-aussage-gegen-schwarze Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Bitno da su Svajcarci i ostali Evropljani bili kroz celu istoriju velike erudite i altruisti, borci za ljudska prava itd...serem im se u usta licemerna svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Ma naravno, svi su govna, nego mi je smesno bilo sto sam odmah prepoznao ko je to mogao da bude :-D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago (edited) sad ce zverko dodje da vam objasni da to nije tako jer fifa ima jasna pravila o rasizmu koje rade srbin nije postovao Edited 7 hours ago by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Ono, svajcarci pre nedelju dana glasali da li zele da se ogranici maksimalan broj stanovnika na 10miliona :-D Naravno, zahvaljujuci Cirihu i kantonima na granici, blagom vecinom je pobedila opcija NE, da i dalje bude otvoreno sve kao i do sada. Sad se setili, a ne smetaju im Xhake i Saciriji u repki :-D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts