Highl1 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Organizacija do jaja to ti pričam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 (edited) gl hf :)) Edited December 13, 2012 by Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 e moj zeroxe isto smo godiste a ti si vec postao matori kenjac gj ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 lol zar nisi ti dve god stariji? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 jos gore ako sam stariji :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 jos gore ako sam stariji :D FATAAAAAAAAAAAAAAAAA jbt :) I ti si ziv covece :)))) Ajde bem vas,pisite,jel moze onda u Januaru,da se okupljamo? :) Neka vece pocne sa pesmom WCG 2004 theme song :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ili rammstein-leichzeit? :) weg 2005, ako sam dobro napisao :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 @freeman ofc! i ja sam za, realno da se uvalimo kod grina na gajbu ima najvise prostora :D ps. bio sam ti u komsiluku skoro, izvestavao vojvodina-novi pazar. rekoh mozda naletim na neke firmase pa da se pozovem na tebe, ne znam dal bi me pustili ili tukli jos jace :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Najbolje da ce tebe Fatalko Grin da pusti na gajbu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 @freeman ofc! i ja sam za, realno da se uvalimo kod grina na gajbu ima najvise prostora :D ps. bio sam ti u komsiluku skoro, izvestavao vojvodina-novi pazar. rekoh mozda naletim na neke firmase pa da se pozovem na tebe, ne znam dal bi me pustili ili tukli jos jace :) Е јебај га...Да си имао мој фон,па да смо се чули,ако ништа неко вопс да попијемо...Но ту је шта је,дајте другари,ко може,може да попијемо неко вопс у БГу у Јануару да се организуемо,па да се дружимо,нисам вас видео 100 година,и много би желео опет да вас видим и да се испричамо,напијемо и издружимо како ваља...Ко дође,дође,а ко не,без њега се може :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 sta se desilo sa ovim? el ste igrali neku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts