MiSHiCa Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Brown Coats <3 Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 Outnumbered as always :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ajmo braca Rusi! Btw, preskupa je opva zajebancija, tek sad videh cene brodova lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ajmo braca Rusi! Btw, preskupa je opva zajebancija, tek sad videh cene brodova lol Pa uzmi osnovni paket sa alfa i beta pristupom on je oko 40e i dobijes Auroru. A jbg ovi sto vec kupuju idirs i ostale hign end brodove mislim da sami sebi uskracuju uzivanje u igri. Svaki brod moze da se zaradi u igri. Meni bi smor bio da krenem odmah sa tako napucanim brodom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Pa ako ovako nastavi, nećeš ti imati kutka u svemiru gde ćeš moći da se igraš :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Izasao je patch 10: Cutlass i manje vise skroz novi Avenger, koji izgleda skroz predrkano. Sada mi za zao sto sam uzeo 325A a ne njega :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 Pa za Avenger se znalo da nece ostati onakav, jedini razlog sto su prodali onoliko Origina je reklama/video, jer je prvo sto su izbacili. Idem sad sa se ulogujem i sedim u moj Avenger :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Gle, battlecruiser wannabe! edit, statori vidim jebote, zajebavam se samo:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Dule, da si ti meni ziv i zdrav, ovo je *mnogo* manje od BC-a. Verovatno velicine 1.5x Wraith-a po starcraft merama. Nego u drugim vestima: http://gifsound.com/?gif=i.imgur.com/CW3wwPn.gif&v=xhrBDcQq2DM&s=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Hahah onaj gif je carski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowen Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Živo me interesuje kako će da uklope ekonomiju s obzirom da je moguće posedovati celu svemirsku stanicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Celu noć pokušavam da odlučim 315P/325A/ ili Avenger. A ako prsnem biće Hornet F7-C/Cutlass/Freelancer ili Hornet Ghost. Ali ne daje mi se 100e. Tako da predložite nešto iz prve grupe. Preferiram solo igranje, istraživanje, i pravljenje para (ekonomija). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Nema bolje ili losije, uzmi sta ti se svidja. Svi specovi su placeholderi, sve ce se menjati dok ne izdaje igra. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowen Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Moj savet ti je da uzmeš osnovni paket, svi brodovi će biti dostupni u igri, 100e je previše para za igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Je l ce biti mozda kapital brodovi ? Tipa nesto vece od 150 metara ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Trenutno imas https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering/13060-Bengal-Carrier-WIP okruglo 1km u precniku. Neki od ciljeva im je i ostatak kapitalnih klasa brodova. Najverovatnije ce im sledeci biti neki battleship. Edited January 2, 2014 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 koliko li ce to da kosta :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Evo jos jedno poredjenje gde je i Bengal. Btw Bengal ce moci samo da se ''pronadje i osposobi'' nece biti za pare da se uzme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Au kako sabija ovaj Bengal:). Btw, meni je bzvze ovaj koncept kupovine brodova za kesh, opet ce se izdvajati ljudi koji imaju vise para 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Au kako sabija ovaj Bengal:). Btw, meni je bzvze ovaj koncept kupovine brodova za kesh, opet ce se izdvajati ljudi koji imaju vise para Pa jeste malo bezveze ali veliko je pitanje na sta bi licila igra bez kesa koji je skupila prodavajuci te brodove :) U pocetku ce sigurno imati prednost oni koji su ih kupili ali sve ce moci kroz igru da se nabavi :) A mozes uvek da se privalis nekome ko ima brod sa vise mesta :D A i na kraju u svakom MMO ces imati gold selling pa bolje je onda da oni sami prodaju kesh nego gold selleri da uniste celu ekonomiju sa hackovanjem i botovanjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Gledaj to ovako. EVE kad je krenuo svi su vozili frigate i mucili se da urade nesto sto pre. Ovako ces da imas grupe ljudi koji ce imati brodove da urade nesto vec na pocetku, da sagrade igru u igri. Videli smo onu listu korporacija, to ce SC da ima na pocetku dok je EVE recimo imao to tek u Castoru, neka infrastruktura zasnovana na igracima. Podrzavam dokle god nisu moje pare :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 Hteo bih samo da napomenem da ce biti masu brodova, verovatno boljih od sadasnjih, u samoj igri, i da ces moci sve brodove da imas u igri. Prednost nekog lovatora sa 10 brodova je minimalna na pocetku, jer nit ce znati da ih upravljaju sve, nit ce imati pilote za sve, niti dovoljno znanja o mehanici igre i para da unajmljuju NPC-eve da upravljaju brodovima. Plus, da bi NPC piloti bili aktivni, igrac mora da ih ima u svom squadronu, ako ne lete zajedno, nema NPC-ja. Znaci nema bot farm, dok je neko offline. Cak sta vise, ocekujem brutalni vapaj bogatasa kad shvate da u stvari i nemaju neku prednost nad obicnim igracima. Neko ko krene od nule, pa nauci pilotiranje i sve drugo samim igranjem ce imati prednost, rekao bih. Vise puta su rekli da je ova prodaja samo za finansiranje razvoja igre, i da je idris najveci brod sto ce biti za prodaju. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts