Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Мени су ови стрипови океј (као појава), зато што су смислени, прате неки свој свемир, не ослањају се на чист тинејџ ретард интернет трип ''има курац и говно, нема радњу, али има кретенски интернет линго/графички стил/меме трип и онда је аутоматски смешно јер смо сви бунтовници од тринаест година и држимо се заједно јер су сви остали глупигхеее гхееее''. Ти стрипови које сам описао су у великој мери слични оним стара југа/игре из деведесетих ликовима о којима смо причали, само што се не иде на носталгију него на ''меме нет елитизам'' што је још гадније.

Ови ми се не свиђају углавном (осим пар), али као концепт функционишу у неком свом маниру. Техничка изведба јесте у ''види нас, ми смо са интервебза гхеее'' фазону, али смислена суштина постоји у сваком.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

1 - Како то мислиш притајени?

2 - Ово су јапанке, њима додајеш пет година на године које мислиш да имају! (значи 17) [:D]

3 - ова Гудеријан риба је видно матора!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

tamni vilajet, to rolovanje statova ;(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Па шта ће ти више од једног лол, задржаваш најбољи и то ти је то:)

Pa kurac...uvek mislis da moze bolje.

E a onda ti zabode igra i dodje ti da se ubijes sto nisi iskoristio sacuvane statove ;)

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...