Glly Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Upload se snimak izvlacenja grupa, uskoro ostavljamo link. pozdrav Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziva Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 GL SA TURNIROM :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Srecno svima. Hoce li biti objavljeni sastavi ekipa ovde na forumu ili na sajtu festivala? :) Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Srecno svima. Hoce li biti objavljeni sastavi ekipa ovde na forumu ili na sajtu festivala? :) Objavljeni su na ruru u novoj temi, sve to možeš naći i na e-frag sajtu - OVDE Edited November 16, 2012 by iAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 snimak izvlacenja Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 au sad kad sam video line-upove iam par pitanja :D Swordfish prvi nosioci ? SBC i tlg drugi nosioci ? ako moze neko da mi objasni zasto su ove ekipe u tim sesirima :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 zasto makijevog lepog lica nema u izvlacenju!! :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 au sad kad sam video line-upove iam par pitanja :D Swordfish prvi nosioci ? SBC i tlg drugi nosioci ? ako moze neko da mi objasni zasto su ove ekipe u tim sesirima :) Ne moze. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziva Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 GROUP E MK TLG BechmenCrewHell ZU Sta je ovo ljudi ? Zar nije ekipea BechmenCrewHell u grupi e o_o ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 ja ne razumem o čemu se radi ljudi, moju ekipu BechmenCrewHell niste ni pročitali na izvlačenju, umesto nas rekli ste E-frag bg.. Njihov line up piše, ali oni nisu rasporedjeni u grupe ovde na sajtu, ajde nek mi neko objasni o čemu se radi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 greskom je izbacen njihov line Up, jer e-frag bg nije potvrdio ucesce :) 1 Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ne moze. Hvala, tako sam i mislio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 glhf sutra svima Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 glhf sutra svima picko mala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 jel ce biti gotv-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Izmenjene su grupe za CS:GO, jer je ekipa OBi otkazala ucešće. Možete videti izmene u prvom postu. Takođe, ekipa BNK (na vrlo neobičan način) je otkazala svoje učešće u CS 1.6, tako da će je zameniti neka od ekipa na čekanju. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamnnem4adamacha Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Izmenjene su grupe za CS:GO, jer je ekipa OBi otkazala ucešće. Možete videti izmene u prvom postu. Takođe, ekipa BNK (na vrlo neobičan način) je otkazala svoje učešće u CS 1.6, tako da će je zameniti neka od ekipa na čekanju. A moze li se znati koja je to ekipa koja je upala umesto BNK i ako moze kada ce se znati. Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWR Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 au sad kad sam video line-upove iam par pitanja :D Swordfish prvi nosioci ? SBC i tlg drugi nosioci ? ako moze neko da mi objasni zasto su ove ekipe u tim sesirima :) zato sto smo mi iz SAPCA eto zato!! 1 1 Quote TRAVICE RICE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 jel ste igrali vi metropolitan turnir pocetkom godine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 zato sto smo mi iz SAPCA eto zato!! Ti si druze lud, sta ti pricas? Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 TURNIR SE POMERA ZA 1 sat i 30 minuta, znaci svi imate satnice znate kada igrate i na to dodajte 1 sat i 30 minuta. Tako se mora ne mozemo drugacije,izvinjavamo se unapred svima zbog toga. PONAVLJAM JOS JEDNOM, TURNIR SE POMERA ZA 1 SAT i 30 MINUTA. Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Neki hltv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Nece skoro poceti. Kompovi su stigli tek pre 10 minuta i set up je u toku. Cudno mi samo zasto to nije juce odradjeno, rade set up na dan turnira. U svakom slucaju sve najbolje organizaciji i nadam se da ce uskor poceti mecevi, mada nije realno ocekivati da bude tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaksi Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Pa sva sreca nece mnogo kasniti samo jedno 2,3 sata sto uopste i nije mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 http://www.hltv.org/?pageid=2&ref=quickmenu :)) Eto hltv-a , sad jos samo da pocnu mecevi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts