Jump to content

Need help

sinister

Recommended Posts

Prvo je bio diablo u pitanju. radilo je sve u fullu, dok nije dosao jedan od patcheva, pa se nakon par minuta u igri pojavljivao crni ekran sa zvukom zujanja i nakon tog sam od sebe se restartuje. morao sam da cekam naredna 2 patcha, da bi prestalo da mi se desava to. igrao sam duze vremena bez problema.

sad je dosao 1.0.5 i opet se desava, tu sam popizdeo. al aj nebitno, fuck d3, juce se smorio ulazim u civ5.. isti problem! a nikada pre mi se nije desavalo u civilizaciji.

help drugari.

sve je updejtovano, odradio sam 3dmark test, nista se nije kreshovalo, proslo je ok, odradio sam i memtest za ram memoriju, isto bez gresaka.

Bring It

koju grafu imas? rekao bi da ces je uskoro menjati

iskljuci shejdere u civ5 pa probaj da igras, ako se ne restartuje onda spremaj kesa za grafu; drugar je imao slican problem sa nekom grafom, igra zabode posle 20+min igranja sa crnim ekranom a ponekad je dobijao obavestenje da su driveri za grafu prestali da rade, sve igre koje smo probali sa ikljucenim shejderima su radile sasvim normalno

mrf...

SigCustom.png

ugasio sam shadows i opet se desilo.

u pitanju je radeon 5750

jel postoji neki programcic da odradim koji test ili da ga nosim u servis?

boze kakve su se meni gluposti desavale u diablu. prvo je samo sa monkom pucao komp, sa ostalim likovima sve normalno. pa je kasnije sa svim likovima, pa je sa novim patchom sve bilo ok(Oo), i sad se eto opet desava

Edited by siniSter

Bring It