lancemi3d Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Imam piratsku verziju, odigrao prva tri niova cini mi se, pre svega igra je sasvim pristojna a i zanimljiva! Nisam odigrao do kraja ali prica sa pocetka je obecavajuca, a ja se nadam da cu je uskoro i zavrsiti, cim dobijem slobodnog vremena. Da, Grafika jeste relativno cudna, imam 18 godina, meni je skroz ok, pa sad mozda vama starijim gejmerima mozda ne legne najbolje ali barem probajte, vredi... Inace krivo mi je sto je nisam uhvatio na steam sale-u bila je svega 7-8$, tako da sacekajte summer sale i uzmite je kome se svidja, taman koliko vidim najavljen je i drugi deo! Pak kao ja skinite piratsku i probajte igru.. 7.5/10 od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Ne znam, nekako mi je još svež "osećaj" što se tiče igre, možda i zato što su DLCovi relativno skoro izašli. Ne bik hteo da se ovako sjajan properti pretvori u još jedan eksploatisanje tipa Assassins Creed sa milion igara i spin offova, ili da krenu da menjaju grafički stil igre kako bi proširili bazu potencijalnih korisnika (o dizanju hardverske zavisnosti da i ne pričamo). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dishonored II: Darkness of Tyvia To Be Revealed At Gamescom, Coming On Current-Gen Platforms In 2015 According to the site’s report Dishonored 2 is in the works at Arkane Lyon, with Harvey Smith as lead. It will star a new protagonist, and although our hero (or anti-hero)’s identity ahs not been confirmed. Arkane reportedly weighed up the possibility of letitng players take the role of empress Emily Kaldwin, suggesting a later time period than the original game. Samo rumor ali ja mislim da je to to.Videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 ovaj cover deluje toliko fejk da nemam reči :) uskoro će krenuti info oko sastanaka na gamescomu pa ćemo znati više :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ne znam,nekako je baš suptilno ubacena ova maska u pozadini i izgleda mi kao legit cover. Dva leaka za sada sa istim nazivom i znakom a oni su vise puta njavljivali sequel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Prekaljeno jebote :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts