Litt Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 disclaimer odmah : totalna sam neznalica za ove stvari pa ako je pitanje glupo banujte me odma' Dakle hocu da predjem sa Chromea na Operu. Problem je sto burazer koristi Operu vec dugo i ima.svoje bukmarke i istoriju itd a necu da delimo jedan isti da mi ne vidi p0rn movies itd :) da li mogu da imam dve opere na jednom kompu? sa dve zasebne istorije, speed dialom itd znaci kao dva odvojena foldera? ili mi preporucite neki drugi ako ne moze :) pritom mogu da budu i razlicite verzije ali bi bilo vrh da budu obe 12ice. Ili da ga prebijem i uputim na ie9?:) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 http://operawiki.info/operaprofiles 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 thx :) ja trazio ali nisam znao da je ovo zapravo to :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ако хоћеш без прелоговања профила да урадиш безбедни сурф, користи приватне прозоре или само табове http://help.opera.com/Mac/12.00/en/private.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Instalirao sam ponovo samo u drugi folder i sad sljaka sve kako valja :) Imamo dve zasebne i sljaka super :) Hvala za pomoc Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 trebalo bi da imate odvojene juzere na kompu, to rešava sve ovakve probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Mrzelo me da pravim, i ovako je sve odvojeno. Pogotovo sto nas 4 koristi komp :/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts