exile Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Da li neko zna neki efikasan nacin da skinem par flash animacija sa jednog sajta ? u pitanju su neki testovi, ima ih 10-ak, ali fazon je sto su kao "premium" pa posto ce uskoro da mi istekne pretplata hteo bih da ih nekako skinem na komp da mogu da ih radim kad god hocu Fora je sto verovatno imaju neku zastitu bas na osnovu toga sto je premium, te se ne moze lako skinuti verovatno Probao sam nesto sto mi je dakica poslao preko view page source-a ali ne mere tako izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Probaj preko jdownloadera da parsujes stranu, mozda ce ti izvuci animacije. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ja sam ranije to ripovao preko swf decompilera.. vidi jel' jos uvek aktuelno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Nece preko jdownloadera, kako se koristi tacno taj swf decompiler, sad sam skinuo neki ali ne kontam kako da ga koristim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts