Jump to content

Препорука за нови миш?

SpC

Recommended Posts

Као што каже наслов теме, треба ми нека препорука..

Сада имам Xai-а и 'оћу да га променим, тако да не бих да сиђем са коња на магарца и купим МХ-а или нешто у том рангу, односно, да ли вреди дати кеш за Сенсеја или можда Адера 3500..

Хвала унапред :)

Ћирилизација интернета!

prestani da lupaš mišem o sto kad te ubiju :D

Не лупам мишем, много то пара за лупање :)

Ako ti nešto fali kod Xaija to isto će ti smetati i kod Senseia jer je miš gotovo isti osim nekih nebitnih sitnica "ispod haube", a to je propaganda, sve što kažu to nije istina.

Ма не фали ми ништа конкретно, једноставно су ослабили кликови на њему и сморио ме је :)

Ћирилизација интернета!

Pa onda uzmi Sensei RAW. Meni je isto crko Xai, prvo desni klik trokiro načisto pa sad i kabl, posle 2 god intenzivne upotrebe, ali i pored toga je ubedljivo nabolji miš koga sam ja ikad video i koristio. Lomio sam se između običnog Sensei-a i RAW-a, ali sam rešio da ću da uzmem ovog drugog jer nema nikakvih meni bitnih nedostataka, a više mi se sviđa ruberized plastika kao kod Xai-a i jeftiniji je. A dok ga ne uzmem, tu je MX500, koji je napunio 10 godina pre mesec dva /o/

На мом MX500 пише да је из 2003 :(

Пази, иста им је цена када гледам на ИТ Свету, 75е је обичан док је у гејмсу RAW 8k.. Тако да му то дође на исто отприлике :)

Ћирилизација интернета!

Ja zapravo imam u posedu i prvi mx500 koji je stigao u Srbiju, true story. Koliko je vrhunskih igrača na njemu igralo i koliko je turnira osvojeno, to je za anale svetskog kantera, dakle prava CS relikvija. Test primerak koji su G-evci dobili iz complanda bar nekih 6 meseci pre nego što su počeli da se prodaju. Može zamena za garsonjeru u užem centru grada.

Imaš ovde objašnjeno.

Гледао сам то већ, и што више гледам долазим до закључка да је исти Xai, чак и слабија варијанта од њега.. Генерално, или обичан Сенсеј или ништа очигледно :(

Ћирилизација интернета!

Ајде да и ја бацим коју после година давања пара на мишеве. Фетиш, јбг.

Рејзер је скупа и не претерано квалитетна/поуздана играчка. Ја користим Адера 1800, оног старог, и не фали му ништа. Али, осећај да дугмићи са стране "клопарају" јер нису фиксирани и да се кабл благо клима иако миш ради без грешке ми се не свиђа. Мање више сви њихови мишеви имају тај јефтини изглед и осећај иако не коштају мало.

Ако ти се допада облик и како лежи у руци Лоџитекова 500/518 серија пробај ово:

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/optical-gaming-mouse-g400

Осетно солидније делује и то је стари MX518 у новом руху, реално. Немам замерки. Одличан миш.

Рокат Коне сам имао, па продао, па набавио нови и не знам шта да кажем. Мислим да не вреди паре и није баш поуздан. Једноставност је оно што ја ценим овде. Одмах да кажем нисам ја неки "гејмер" једноставно се ложим на глодаре, али после деценије+ зезања са мишевима тврдим немој да бацаш паре, не вреди мишеви толико.

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.