unknwn Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) . Edited November 10, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 S obzirom da furaš mnogo aplikacija koje nisu naročito procesorski zahtevne, ali ih ima puno, super će ti leći neka od onih jeftinijih AMD quad-core varijanti, a grafička će ti omogućiti da furaš browser u hardware accelerated modu i tako dodatno rasteretiš CPU. http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_a55n-sx008-16693 Asusi su odlični u poslednje vreme. Pošto ima dva slota za RAM, obavezno ubaci još 4 GB, ima sve da leti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) Ako ga ne nosiš svaki dan moj iskreni savet ti je da prvo gledaš da bude 17ica sa 1600x900 rezolucijom pa onda sve ostalo. HP ProBook 4730s sa B960 je 56000 i sigurno će ti završiti posao odlično. Ima logike i u ovome što vudu kaže, ali mislim da je taj laptop jednostavno preskup. Iako bi ti taj cpu sigurno odgovarao potrebama, mislim da i3-2350M tuče tog Quad AMD-a u svakom pogledu, a 15" ProBook 4530s u ovoj konfiguraciji http://emmi.rs/lapto...productId=24736 je još i 3.5k din jeftiniji. No kao što rekoh, radije bih išao na veći ekran i rezoluciju. Edited September 11, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Treba dodati jop 4 GB RAM-a u svakom slučaju (što zbog količine RAM-a, što zbog dual-channela). U sintetičkim testovima se toliko i ne vidi, ali kad imaš gomilu otvorenih aplikacija koje čuče u RAM-u po ceo dan, ima vajde od dual-channela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts