Pekarman Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Najbolje resenje za ovakav tip igre kao sto je i FTL imao za sebe najbolje resen save sistem :D dodaje na replay vrednost jer nije ti dana mogucnost da save scum-ujes. Koliko je sve vezano za atmosferu i dozivljaj sveta u kome se igra odvija ogroman plus tako je neverovatan minus pokusaj da sve vezano za karakter i ostale likove predstave u jednom GUI-u koji je neka stilizacija PDA od pre Hrista. Pojma nemam cija je ono bila ideja, mene bi bio blam da se javim. Toliko je kontra intuitivan, naopacke osmisljen i manjka u najglupljim stvarima koje su najprostije da se urade da je ono strasno. Ides okoliko, svet te obasipa detaljima, nigde nista od toga ne ostane zapisano. Razumem da je naglasak na prici i igri kao alatki da mi napravimo buduce epizode i slicno ali brate jel toliki problem diary da postoji koji bi zapisivao slatke male gluposti koje doznas. Ili spisak karaktera koje si dosad sreo a koji se menja kako se stvari i dogadjaji vezani za njih odvijaju. Jedna matora igra je imala to, svaki lik je imao svoj unos koji si mogao da citas a ako lik umre ili ako nesto otkrijes vezano za njega unos se dodaje. Sad da se setim nema teorije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Exp set Berlin bi trebalo da se pojavi već oktobra koliko vidim na zvanično sajtu. Inače grupa fanova entuzijazista je rešila da se baci na ambiciozan i masivan projekat da preko editora stvori ogromnu kampanju u kojoj bi se faktički izgradio čitav svet shadowruna zasnovan na originalnom materijalu Welcome to Shadowrun Identity OVER 130 GAMEMASTERS REBUILDING THE SIXTH WORLD, STUFFER SHACK BY DRAGON CEO MEGACORP SKYSCRAPER! The Campaign Shadowrun Identity is looking for Shadowrun Returns (SRR) players like you who want to use the built-in editor to contribute to a full-length (100+ hours) community-made campaign. Our goal is to recreate the world of Shadowrun using the original pen-and-paper sourcebooks, published adventures and novels. http://shadowrunidentity.org/ Edited August 6, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 ja nisam uopste ocekivao ne znam kakvu takticku poteznu borbu (pokupili fazon od poslednjeg xcoma koji se navodno proslavio, a i valjda izlazi i za tablet) ocekivao sam malo vise nelinearnosti i malo vise slobode po mapi, kao i interaktivnih detalja prica zapleti atmosfera likovi su odlicni! tek sam sinoc seo da odigram malo prethodno procitavsi vase utiske pa me i nije smorilo nista preterano, ostali su u glavnom samo pozitivni utisci koliko sati traje sama kampanja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 12 sati recimo :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 o pa lepo, nije ni to lose :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Presao , osmica. Ima neko da zna na editoru da barata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Videh sad da je na popustu na steamu. Je l' izaslo nesto novo ovih dana za SRR? Da l' se isplati da se kupi ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 za 6 evra se isplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Osim osnovne kampanje ima i dobrog dotatnog fan sadržaja (kampanje i drugo) koja je napravila masa, tako da se više nego isplati. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Shadowrun.Dragonfall-RELOADED 1.15 GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 znaci ovaj dragonfall je vrhunski sjajan i predrakn, svaka preporuka 3 puta je bolji od originalne price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Dobro da si se setio da ga odigraš. :D I slažem se, što sam i napisao u opisu igre :D Igra je levelova u svakom pogledu, odlično je iskustvo, Edited May 22, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 A jel "seamlessly" proširuje osnovnu igru (kao npr Gothic 2 Night of the Raven) ili ima new campaign u meniju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 ima new campaign u meniju koja bolje koristi sam sistem koje stoji iza igre @cavke nisam jos zavrsio, ova poplava me omela nastavljam za par dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Misliš Hong Kong :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Ja sam počeo original kampanju i batalio, iako sam dosta bio prešao. Sad bik opet da igram, a znam da je izlazilo nekoliko apdejta i enhancovanih verzija, koja je apsolutno up to date da se sve igra iz početka (računajući i original i Hong Kong i sve između)? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 valjda imas originalnu igru i imas dodatne dve kampanje/ekspanzije koje nemaju mnogo veze sa pricom originalne kampanjepokreces ih odvojenoplati original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Znam to, nego mislim da je bio neki enhanced originala, sa promenjim elementima igre i to baš bitno promenjenim Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 a to, to su doradili, patchovali i ispeglali igru pa je nazvali Director's CutShadowrun: Dragonfall - Director’s Cut is a standalone release of Harebrained Schemes' critically-acclaimed Dragonfall campaign, which first premiered as a major expansion for Shadowrun Returns. The Director's Cut adds a host of new content and enhancements to the original game: 5 all-new missions, alternate endings, new music, a redesigned interface, team customization options, a revamped combat system, and more - making it the definitive version of this one-of-a-kind cyberpunk RPG experience. NOTE: The Director’s Cut is free to existing owners of the Dragonfall expansion forShadowrun Returns. It will be automatically added to your Steam Library when the game is released. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 "Shadowrun Returns" i "Dragonfall Director's Cut" su ovih dana na popustu na Humble Bundle Store-u, oko 2,7 evra svaki. Za te pare dobijete i Steam ključ i DRM-free kopiju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts